Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból brzucha na ponad tydzień przed okresem. O co chodzi??

Polecane posty

Gość gość

Staram się o dziecko 10 cykl, od jakiegoś czasu co miesiąc mniej więcej w 18-20 dc (cykle 28 dniowe) zaczynają się bóle jak na okres i trwają do momentu wystąpienia miesiączki. Skąd ten ból? Hormony są idealne, ginekologicznie jest wszystko w porządku.

Gość gość
A moze po prostu czas na kupę? Haha Co wy macie w głowie staraczki to szok. Idź do lekarza, zrób test, badanie krwi a nie durne pytania. Tak wiem chcesz uslyszec 'o to napewno ciaza, też tak mialam, to napewno dziecko rosnie, ja juz w 26 dniu cyklu mialam widoczny brzuch ty też napewno' Haha masakra. Kobieto czekaj i juz nie zakladaj kolejnego tego typu tematu.. Sama walczylam o dziecko kilka lat a takich durnot tu nie pisałam.. a jak masz wątpliwości idź fo lekarza..

Gość gość
Idz wylewać żółć gdzieś indziej. Szukam pomocy od dziewczyn z podobnym problemem. Nigdzie nie zapytałam czy to ciąża bo skoro mam to od kilku cykli to znaczy że to nie objaw ciąży. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Gość gość
dla mnie to zawsze byl sygnal okresy. zawsze tydzien przed mnie bolalo. a od kiedy mam wkladke ale nie hormonalna to boli tydzien przed nie mam

Gość gość
moze tak u ciebie wyglada druga faza cyklu

Gość gość
Zawsze mnie bolało tak na 2-3 dni przed okresem ale nie 7-8. Dlatego się zastanawiam czy jest jakiś problem, który również utrudnia mi zajście w ciąże.

Gość gość
U lekarza byłam z końcem lipca i to był początek moich problemów i lekarz powiedział żebym się nie przejmowała bo tak czasem może być, badania wyszły dobrze, hormony też, więc uznaliśmy że to może kwestia wahania cyklu. No ale sytuacja się powtarza. Wizytę mam umówioną na listopad dopiero bo mam się zglosić po skierowanie na HSG.

Gość gość
Ja mam bóle w środku cyklu, tydzień przed owulacji, tydzień przed okresem...czyli mam tylko tydzień wolnego po okresie....Ale to sprawa tego że jelita mi tak reaguja

Gość gość
mam podobnie.. to nasz pierwszy cykl starań za tydzień mam dostać @ a juz od 2-3 dni boli mnie brzuch jakbym miała dostać okres juz.. Jelita tak reagują.? na co?