Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie poznać starszego faceta do związku?

Polecane posty

Gość gość
Ja bym chciała równolatka albo starszego tak do 5 - 7 lat. Chociaz troche młodszym tez mógłby być. Jakbyśmy się dobrze dogadywali. Ważne by nie był fanatykiem religijnym.

Gość gość
w jakim wieku jestesci i o ile starszego szukacie

Gość gość
mam 20 lat i szukam kogoś ok 8-10 lat starszego ale taki 15 lat starszy też może być.

Gość gość
po co ci taki starszy ,chyba ze masz podejcie taki 15 letni starszy ma juz mieszkanie samochód itp itd jak takie masz podejscie to powodzenia w takim wieku to juz troche widzieli przezyli i powiem ci tak z wlasnego doswiadczenia tyłek kosztuje 100zl czasem mniej lata pracy w jakim ktos sie dorabiał sa nie do oszacowania i naprawde jak masz takie podejscie szybko sie urzadzic to zycze ci powodzenia jak ktos cos ma w tym wieku to ma łeb na karku i nie weznie 20latki za zone itp

Gość gość
ale cisza chyba juz nie szuka :PP moze zacznie wśród równolatków :))

Gość gość
Po co mam się udzielać jak się podemnie podszywają i nic mi nikt nie doradził.

Gość gość
A ile masz naprawdę lat i ile starszego szukasz?

Gość gość
Mam 15 lat, chciałbym takiego 19-23 lata max. Nic nie poradzę, że po pierwsze podobają mi się starsi a po drugie chciałbym z takim na wiele tematów porozmawiać, są w końcu doświadczeni życiowo. Podobają mi się nawet jeszcze starsi, nawet 29 latek mi się podoba.

Gość gość
Przecież ty nawet loda nie umiesz zrobić. Po co starszemu facetowi taka laska?

Gość Marek 666
Ja mam 38. Pewnie już za stary, ale pisać jakby co :-) korner@o2.pl

Gość gość
Za stary, no właśnie tylko po 30 lubią młode laseczki ;/ pisał kiedyś do mnie nawet zboczeniec 43 letni w dodatku żonaty! A chłopaki 19-23 nie lubią młodszych...

Gość Ladyinredddd
Ja mam ponad 40 lat i wolę młodszych od siebie. Zawsze tak miałam.

Gość gość
Mam konto na badoo od 3 dni, żaden przystojniak mnie nie chce :-(

Gość arvennn
powiem tak facet 20-23 lata nie zwiąże się z 15 latką. U mnie w liceum był gość który miał dziewczynę z gimnazjum i wyzywali go od pedofilii a 20-23 lata to już student zazwyczaj i nie ma szans żeby związał się z 15 latką. Ja sam mam 22 lata i gustuję w dziewczynach plus minus 2 lata. A siedem to jest wg mnie przepaść. Jakby któryś z kolegów spotykał się z 15 latką to by mu na uczelni żyć nie dali.

Gość Grzes42
Witam was, chętnie bym poznał, dużo młodszą dziewczynę, 20-kilka lat, chociaż mam 42 lata, wyglądam na 30, powiem wam że facet trochę starszy jest stateczny, chciałbym się zaopiekować taką dziewczyną, darzyć uczuciem, pokazać świat, cenię sobie kulturę osobistą, jestem szarmancki, byłem w związku z dziewczyną młodszą o 20 lat, i był cudownie, ale odeszła z powodów zdrowotnych, bardzo to przeżyłem, u mnie sprawa sexu, to sprawa drugorzędowa, mam swoje zasady, dla informacji nie jestem żonaty, nie mam dzieci, jeżeli jest jakaś chętna dziewczyna, by się bliżej poznać, porozmawiać, to zapraszam.

Gość gość
Mam 20+ i dotąd umawiałam się z chłopakami w zbliżonym wieku. Spotykając się z rówieśnikami nie zaznałam tego, czego potrzebuję. Czyli poczucia bezpieczeństwa u boku dojrzałego, odpowiedzialnego partnera. Zastanawiam się, czy nie zmienić "grupy docelowej", skoro nie dostaję tego, czego mi brak.

Gość gość
Ja mam 38 lat i spotykam się z 17 latką. Te co się tu tak żalą i są złe na to, że młodsze i ładniejsze zajmują się ich rówieśnikami, których olewały powinny zobaczyć środkowy palec.

Gość gość
Ja mam 38 lat i spotykam się z 17 latką. Te co się tu tak żalą i są złe na to, że młodsze i ładniejsze zajmują się ich rówieśnikami, których olewały powinny zobaczyć środkowy palec. x nie kłam Koterba, widzieliśmy twoje zdjęcie, impossible :D

Gość gość
gość dziś Nie wiem o kim piszesz ale to nie ja

Gość gość
gość dziś Nie wiem o kim piszesz ale to nie ja x no no, oczywiście że nie ty :classic_cool:

Gość gość
O, znowu ten zwiędły 40-letni starzec z paskudnym ryjem się odezwał. Żadna 17-tka kijem by cię nie tknęła fantasto :P

Gość gość
gość dziś Ja mam 38 lat i spotykam się z 17 latką. Te co się tu tak żalą i są złe na to, że młodsze i ładniejsze zajmują się ich rówieśnikami, których olewały powinny zobaczyć środkowy palec. x ty od lat widzisz środkowy palec od nastolatek to przyłazisz na kafe pomitomanić :P :P

Gość gość
To raczej nie do mnie, panie starszy, bo może są i młodsze, ale o ładniejszą trudno i to ja się zajmuję ich rówieśnikami :P Lecą, jak trutnie do miodu :D

Gość gość
Po co gadasz z pedo dla takiego to tylko lekarz a nie gadki na forume.

Gość gość
Dla obu, ich jest tu dwóch.

Gość 20 plus
Widzę, że pan, który się ogłosił nie ma ochoty porozmawiać, szkoda.