Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc009988

Czy palnelam gafe

Polecane posty

Gość gosc009988

Koleżanka obrazila sie na mnie o fakt, że nazwałam ją pasozytem. No może nie wprost ale to wynikało z kontekstu rozmowy. Powiedziałam, że dla mnie jak ktoś jest zdrowy i nie pracuje bo mu się nie chce a żyje na utrzymaniu rodziców, to dla mnie jest pasozytem. Wzięła to do siebie, bo sama nie pracuje. No i popsula sie relacja miedzy nami. Bo ja jej "nie rozumiem, bo mnie na wszystko stac" :( Czy palnelam gafe? Lepiej się było ugryźć w język?

Gość gość
zależy czy nie pracuje bo jej sie nie chce faktycznie i sama tak uznała,czy jednak wcale taka zdrowa nie jest,choćby psychicznie...są zaburzenia które bardzo utrudniają pracę np fobia społeczna. Wówczas przykre i niesprawiedliwe są takie oceny...fobia to nie wymysł to powazny problem. no a poza tym może szuka pracy tylko jeszcze nie znalazła ogólnie niemiłe jest tak o kimś mówić,rodzice mogą jej tak gadać ,wyganiać do pracy ale koleżanki po co,nie Ty ją utrzymujesz,nie twoja sprawa. skoro ją lubisz bo jakbyś nie lubiła to byś sie nie spotykała z nią? no i kompletnie nic nie robi? bo jak studiuje to jeszcze nie musi pracować przecież,byleby sie na nauce skupiła