Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż ma coś z głową pomocy

Polecane posty

Gość gość

wszystko jest dobrze jak jest dobrze jak jakiś problem to już nerwy , do banku dziś pojechaliśmy a on chwile postał i poszedł bo czekać nie będzie bo nie lubi kolejek i już złośc wyszłąm z nim ale potem wróciłam i już sama byłam nerwowa przez jego zachowanie, jak coś robi to się odezwać nie można bo zaraz wściekły i mówi bo to rzucę i koniec. nie wiem jak z nim postępować bo ani po dobroci ani po złości zawsze jest to samo.

Gość gość
Zawsze taki był?

Gość gość
w narzeczenstwie tego nie widzialam i nie bylo takich spraw by to wsyszło, ale jak teraz z nim psotępowac nie wiem

Gość gość
Takiemu to tylko ustępować i gryźć się w język :(

Gość gość
Mam tak samo... Poprostu jest nerwusem. Ja z natury jestem spokojna, ale jak go coś zdenerwuje, a wszystko może być powodem to już cały dzień chodzi wściekły i nie chce się uspokoić. Przykładowo: Poszliśmy spać, ja już usnęłam tego dnia miałam migrene i marzyłam tylko o ciszy i ciemności. Nagle rozbolal go ząb, wstał, powiedział wiązanke (trochę się przestraszyłam bo on nie używa wulgaryzmów na codzień) pozapalał światła, włączył TV akurat leciała jakaś strzelanka. Zwróciłam mu uwagę to jeszcze mi nie ładnie odpowiedział, na końcu się obraził i od tego wszystkiego jeszcze bardziej mnie głowa rozbolała :O Mojego wszystko dosłownie denerwuje, co jest nie po jego myśli, odpowiem mu nieodpowiednim tonem głosu, on już wkurzony, że coś do niego mam. Zrobie jakiś nieświadomy grymas twarzą, a on już wnerwiony... Idziemy na ranke, wszystko fajnie, nagle zobaczył pijanych nastolatków a on już wnerwiony...

Gość gość
pod tym kryje się coś więcej

Gość gość
zawsze mu powiem co myślę ale to nic nie daje

Gość gość
gdyby chiodzil do psychologa do psychiatry ale nic z tego

Gość gość
Kiedyś oglądał mecz i jak Polacy stracili kolejna bramkę to złapał telewizor i wyrzucił przez okno :(

Gość gość
mój tak nie zrobi nic nie wyrzuci raczej w tył zwrot i pójdzie jak jest problem a mnie wykonczy swoim zachowaniem

Oj ma gość trudny charakter i tyle. Nie róbcie z niego niewiadomo kogo :D

Gość gość
Każdy facet ma jakieś wady, jeszcze księcia z bajki zadnego nie widzialam... Mozna tylko wybierac miedzy mniejszym, a wiekszym zlem... :(

i jeszcze ich brońcie, jasne bo mógl sie trafić pijak i babski bokser ech..., nie zrozumiem tych bab nigdy

Gość gość
moim zdaniem ma fobię społeczną

Gość gość
Stary chlop a zachowuje sie jak dziecko. Tupnie nozka ze zlosci bo ma byc tak jak ono chce. Zycie z takim to napewno meczarnia