Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dziwne objawy miałyście przed porodem?

Polecane posty

Gość gość

Ja na trzy dni przed porodem moglam od rana do wieczora jesc tylko i wylacznie slodycze. Do tego bolal mnie brzuch jak przed miesiaczka i glowa. A jak bylo u was?

Gość gość
A ja zaczelam codziennie wieczorem myc wlosy w obawie, ze mnie w nocy zlapie i pojade z mokrymi. Tydzien pozniej urodzilam ;-)

Gość gość
Jakieś trzy dni przed porodem (dwa tyg. wg om) miałam znakomity humor, prawie euforię, mnóstwo energii- wręcz nosiło mnie, ale nie w rodzaju "ogarnę teraz dom, naszykuje dziecięciu gniazdko" tylko wyjezdzalismy, czasem dość daleko (kilkadziesiąt km od domu) , by spacerować w malowniczych okolicznościach przyrody. Mąż miał straszne opory. Ja byłam pewna, że jeszcze nie urodze, więc nie było dyskusji. W dniu, kiedy się zaczęło, jeszcze przed pierwszymi objawami porodu, w końcu kupiliśmy aparat fotograficzny. Na ostatnią chwilę.

Gość gość
A ja bedac juz po terminie zlapalam dola i tak bylo do porodu.

Ja przed porodem miałam małe upławy , jak potem sie okało to było rozrzedzenie trzopa

Gość gość
ja z 2 tygodnie przed mialam obsesję sprzatania domu

Gość gość
Ja przez trzy dni pod rzad codziennie wieczorem robilam pojedyncza rzadka kupe. Organizm.sie.chyba oczyszczal. I dobrze, bo uniknelam.lewatywy.

Gość gość
ja kilka dni przed porodem bardzo dużo spałam. w nocy twardo co jak wiadomo pod koniec ciąży jest ewenementem. w dzień po kilka godzin łącznie. nigdy wcześniej nie spałam w ciągu dnia.teraz wiem ze organizm chyba przygotowywał się na wysiłek. ..

Gość gość
Ja w dzień porodu obudziłam sie bardzo połamana. Strasznie niewyspana, wszystkie kości mnie bolały. Pomyślałam wtedy, ze dzisiaj nie chce mi sie rodzic, bo mam kiepski dzień. Po południu zaczęły mi sie skurcze, wieczorem pojechałam do szpitala, urodziłam w nocy :) Pomimo, ze mi sie nie chciało w ogóle rodzic :)

Gość gość
dziwne objawy też se kurna wymyśliły .Nie ma takiego czegos takiego idziesz i rodzisz i finał