Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry dotyk czujesz całe życie

Polecane posty

Gość Pozytywna28
Pamiętam jak ktoś mi bliski w wyniku wypadku stracił ręce i "wylądował " na wózku.. Nieraz jak go pchalam na wózku prosił mnie abym podrapala go po przedramieniu nie obecnej ręki..ciężka sytuacja:(

Gość gość
Z kobietami to było różnie. Ja jestem raczej typem romantyka, ale romantyka realisty :) i to chyba nie jest cecha dobrze postrzegana przez kobiety. One raczej wolą filmowych twardzieli. Ale generalnie nie narzekam. Zresztą ja w ogóle mało co narzekam.

Gość gość
kobiety romantyczki też nie są jakoś specjalnie popularne.... niestety ja wiem coś o tym, marzę o takiej prawdziwej miłości i wspieraniu się nawzajem ale nikt nie chce ze mną tego dzielić. miałeś kobiety, a teraz? masz jakąś czy jesteś singlem?

Gość gość
Aktualnie jestem na rozdrożu, ale to skomplikowan sprawa, a i chyba miejsce kiepskie do opowiadania o moich perypetiach sercowych.

Gość gość
pytam bo może romantyk i romantyczka znaleźliby wspólny język.... ale powodzenia życzę na tym rozdrożu :)

Gość gość
Pozytywna - nikt nie może być pewien czy jutro będzie widział, słyszał, czy w ogóle żył. Dlatego warto cieszyć się każdą chwilą. Choć może brzmi to banalnie, ale gdybym w dzieciństwie był bardziej dojrzały i wiedział co mnie czeka,to staranniej przyglądałbym się np. twarzy mamy, może pojechałbym zobaczyć kawałek świata itp.

Gość gość
Romantyczka, uśmiechnij się.

Gość gość
mam się uśmiechnąć... chyba nie potrafię, ciągle chce mi się płakać :(. romantyczka

Gość gość
A to dlaczego? Czy szukasz swojej radościi na forum erotycznym?

Gość gość
w sumie nie wiem... potrzebuję bliskości, jakiejkolwiek, więc chyba dlatego jestem na forum

Gość gość
a że tytuł mnie zaintrygował to zaczęłam czytać i pisać...

Gość gość
Mnie tak wypytywałaś, a u Ciebie skąd ta duża potrzeba bliskości?

Gość gość
z jej braku... nie mam nikogo, ciągle jestem sama, nie mam się nawet do kogo przytulić od czasu do czasu, nawet taka głupia czynność jak złapanie kogoś za rękę nie jest w moim zasięgu, a nawet tego się potrzebuje czasem, prawda? ja potrzebuję

Gość gość
A jak sądzisz, dlaczego nie ma obok Ciebie bratniej duszy? Jesteś nieatrakcyjna? a może nieśmiała? masz kłopot z nawiązywaniem kontaktów?

Gość gość
taka najgorsza nie jestem, są brzydsze i mają partnerów, mężów, nieśmiała może trochę, skryta też.... ale nie ważne, to jest forum erotyczne i zaraz posypią się bluzgi na mój temat...

Gość gość
Forum erotyczne też ma swoje uroki. Wszak to forum wybraliśmy świadomie. Ale jeśli chcesz pogadać poza forum i możesz podać maila, to się polecam.

Gość gość
romantyczka_25@wp.pl

Gość gość
możemy pogadać :)

Gość gość
A tutaj już nikt nie ma żadnych refleksji związanych z dotykiem? Wydawać by się mogło, że jedni faceci mają więcej wyczucia, inni dotykają jak przedmot, a jeszcze inni swoimi spracowanymi dłońmi mogą nie dawać dostatecznej przyjemności. Czy się mylę? A może ja wyolbrzymiam tę kwestię dotyku i nie ma ona jednak takiego znaczenia.

Gość gość
ma znaczenie i to duże... seks nie polega na mechanicznym poruszaniu się, a bardziej na dotyku, czułości, namiętności. w końcu orgazm, kobiet przynajmniej, jest sprawą bardziej psychiki niż posuwania.....

Gość gość
Hmm, czyli mam walory mogące zapewnić dobry orgazm.

Gość gość
Dzień dobry!

Gość gość
TAK SAMO JAK ZŁY. :( ciągle to pamiętam

Gość gość
Pewnie tak, ale różnica jest zasadnicza.