Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

intymny pieprzyk na "myszce"

Polecane posty

Gość gość
że jest to...co Klawy? Bom ciekawa

Wlasnie, jest to, hmm jak to nazwac, zagadkowe? Dlaczego pojawil sie wlasnie tam?

Gość gość
Klawy pytam, bo ja też mam pieprzyk, nie całkiem na myszce, ale blisko, od wewnętrznej strony ud...

Gość gość
moja ma na wzgorku

Gość gość
Też mam pieprzyk na myszce :)

Zawsze jak strzyge to musze uwazac zeby nie zaciac, musze jednak przyznac ze jest to intrygujaco-podniecajace:)

Gość gość
prosimy o pokazanie waszych pieprzyków na myszkach

Gość gość
Klawy depilujesz swoją lubą? :) Miło jej musi być ;)

gość dziś Klawy depilujesz swoją lubą? Miło jej musi być X Jak nie zadbam o wlasna dzialeczke to znajdzie sie inny, a tego bym nie chcial:P

gość dziś prosimy o pokazanie waszych pieprzyków na myszkach X Tez chetnie bym zobaczyl, takie naturalne i ogladane tylko przez nie licznych:)

Gość gość
No to Twoja luba ma luksus ;) Mój mnie nie depiluje, a szkoda :( Uważam, że to by był fajny wstęp do czegoś więcej ;)

gość dziś No to Twoja luba ma luksus Mój mnie nie depiluje, a szkoda Uważam, że to by był fajny wstęp do czegoś więcej X A co On taki nie chetny?

Nie tylko wstep do czegos wiecej:D, jak sie widzi furtke otwarta to trudno sie powstrzymac, czlowiek by lyzkami jadl:P

Gość gość
Nie wiem Klawy, nie najlepiej się ostatnimi czasy u nas układa :( Zdarza się często, że go prowokuje, sama podchodzę i wkładam rączkę pod bokserki, a on nie, bo że niby nie ma wtedy ochoty, a mi się wtedy strasznie chce. A jak on chce późnym wieczorem, gdy już nie mam ochoty i jestem zmęczona i zdążyłam się już wcześniej zmasturbować, to wtedy wkurza się, że mu odmawiam, a ja mu odmawiam, bo jestem wkurzona , że mnie wcześniej nie zaspokoił :( Błędne koło, wkurza mnie też to, ze jest bardzo egoistyczny, ja mu częściej dobrze robię, niż on mi i to jest takie frustrujące...

Gość gość
no prawda mojego malucha bym sćisnął i wtarabanił między ten róż

Gość gość
Moja żona taki miała i musiała usunąć okazało sie cos na pograniczu czerniaka teraz jest mała blizna

Gość gość
Obrzydliwość! Fe!

Gość gość
gość dziś Też mam pieprzyk na myszce X Prawda ze to ladnie wygladausmiech.gif Prawda.Ładnie chociaż jest skryty we fryzurce.Z konieczności żeby pieprzyka nie uszkodzić mam grubszy paseczek z włosków :)

To kiepsko, najgorzej jest wtedy jak zamiast pogadac to chodzi naburmuszony. Ja ze swoja rozmawiam i chaciaz tez mamy nieporozumienia to jednak dogadujemy sie. Czasami jest tak, wiem po sobie, jak cos ogladam albo jestem skupiony na czyms a zonka przychodzi i zaczyna sie miziac to mowie ze nie teraz, zrobimy to pozniej albo innym razem, ale trzeba mowic, bo jak zgadnac co komu chodzi po glowie. Naj wazniejsze jest dotrzymanie slowa, jak mowie pozniej to pozniej i ma byc:)

Prawda ze to ladnie wygladausmiech.gif Prawda.Ładnie chociaż jest skryty we fryzurce.Z konieczności żeby pieprzyka nie uszkodzić mam grubszy paseczek z włosków X Musi to fajnie wygladac, chyba tak zrobie mojej:D

Gość gość
No właśnie Klawy, rozmowa u nas leży :( Mniejsza z tym, miłego wieczoru :)

Gość gość
pokaż ten paseczek ja pokażę ci swój

gość dziś no prawda mojego malucha bym sćisnął i wtarabanił między ten róż X Maluchem jezdzisz? No ale lepszy maluch niz hulajnoga:P

gość dziś No właśnie Klawy, rozmowa u nas leży Mniejsza z tym, miłego wieczoru X Bedzie dobrze, moze to jesien tak przygnebia, miej nadzieje, prowokuj, wciagaj do rozmowy moze sie rozkreci.

Gość gość
Klawy77 dziś "Prawda ze to ladnie wygladausmiech.gif Prawda.Ładnie chociaż jest skryty we fryzurce.Z konieczności żeby pieprzyka nie uszkodzić mam grubszy paseczek z włosków X Musi to fajnie wygladac, chyba tak zrobie mojej :D " Wygląda kusząco i zachęcająco :)