Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wklatce

życie moje więzienie

Polecane posty

Gość wklatce

Kilka lat temu nie uwierzyłbym, że tak może wyglądać dzień mojego życia. Kiedy się budzę, czuję ogromny ciężar, poczucia winy, ze nie zrobiłem nic by być z kobietą którą kochałem bo liczyłem, że ona coś zrobi. Uciekłem- żyje za granicą, w pracy, która daje mi środki do życia ale jest bardzo schematyczna. Przykre uczucia zagłuszam przesiadywaniem w internecie, porównuję się z innymi na fb, że oni mają wspaniałe życie, w tym moja była z nowym chłopakiem. Kiedy na prawdę trudno mi wytrzymać swój stan, szukam ulgi w filmach x i robieniu sobie przy nich dobrze (piszę tak, żeby nie zlikwidowali mojego wątku). v Czy jest tu ktoś, kto poradził sobie nawet z gorszym położeniem lub zna kogoś takiego? Dni mi mijają bardzo szybko, mam 29 lat. Nie wiem jak z tego wyjść.

Gość prawik26
jesteś uzależniony i pewnie masz depresję mam podobnie jak sobie z tym poradzić? trzeba w końcu ruszyć dupę i zrobić coś by lepiej się żyło

Gość prawik26
nie używam facebooka więc przynajmniej jeden problem mniej czy trudno znaleźć teraz pracę w kraju w którym jesteś

Gość wklatce
W kraju w którym mieszkam, pracę znaleźć łatwo, ale jest to produkcja i spożywka, logistyka Ja mam różne talenty, cały czas zabiera mi internet, który jest zagłuszaczem emocji po rozstaniu które było kilka lat temu i z tym nie umiałem sobie poradzić najpierw wypierałem, że nie do końca w tej relacji zaangażowania jest po równo potem wycofałem się i zagłuszałem rozstanie potem to, że po pewnym czasie była związała się z kimś, a teraz to wszystko sie skumulowało, i już nie mam czego wypierać, już w nowym związku jest od 3 lat. Od początku mnie to przerosło, potem tylko się nawarstwiało to życie , które teraz prowadzę jest miałkie, jest moim dnem

Gość gość
jak w tym filmie youtube.com/watch?v=QxVZYiJKl1Y

Gość wklatce
prawik26, a Ty jak sobie radzisz?

Gość prawik26
jak sobie radzę? żyję z dnia na dzień i nic mi się nie chce, nie wierzę w szczęście i w miłość więc tego nie szukam, nabieram przekonania że mogę uwierzyć jeśli coś zmienię dziwne jest to że tyle lat płaczesz po dziewczynie zamiast znaleźć nową, to chyba lepszy sposób na zagłuszanie, to chyba nie jedyny problem

Gość gość
jak masz znak zodiaku (identyfikujesz się z jakim), żeby zobaczyć jakim mniej więcej jesteś typem. lub ona? tak na marginesie, będzie jeszcze gorzej jak zobaczysz na tym fb że już wyszła za mąż;-(

Gość gość
Trzymaj sie chłopie. Wiem jaki to ciężar, mam podobne uczucie i częściowo podobną sytuacje. Najgorsza jest myśl, że ją straciłem.

Gość wklatce
może samo rozpaczanie po byłej jest również ucieczką od rzeczywistością Wiem , ze nie do końca miałem poukładane życie jak ją już poznałem Na prawdę nie chciałem tego rozstania, a sam byłem współsprawcą To absurdalne

Gość wklatce
Ja wodnik., ona strzelec, ja tygrys, ona koń, interesowałem się takimi sprawami. Horoskop chiński, miłosny, dopasowanie. Jeśli wyjdzie za mąż za niego...- tego najbardziej nie umiem przyjąć na dzień dzisiejszy, jeśli na same zdjęcia reaguję, jakby ktoś mi rozrywał serce, bezsilność

Gość gość79
Ja p******e mam identyczne uczucie. Budze sie rano i chce żeby był wieczór żeby znów pójść spać żeby nie myśleć i tak w kółko.

Gość prawik26
może pomoże wam poczytanie z punktu naukowego co to jest zakochanie i miłość, jak to wszystko działa chemicznie, hormonalnie wtedy przestaniecie podchodzić do tego w sposób magiczny, przeznaczenie, dwie połówki jabłka, ta jedyna i inne takie myślenie a może gdybyś ją spotkał i pogadał to okazałoby się że uczucie wygasło i już jest ci obojętna

Gość gość
to nie miałeś z nią większych szans, ona jest "silniejsza" od Ciebie na 2 różnych frontach: - jej intuicja do Twojego rozsądku (nie miałeś szans) -po drugie ona jest bardziej złożona od Ciebie, kobieta wiadomo.. (na plus że oboje byliście "pozytywni") cóż na pocieszenie mogę Ci powiedzieć, ze mogłeś gorzej trafić jeżeli jej charakter odpowiadał by bardziej nazwijmy to "rakowi", jak sama nazwa wskazuje.. sam rozwiązałem przypadkowo taki temat u siebie po kilku latach i tylko nie wiem czy się uda do końca..

Gość gość
ps Twój znak (być może charakter), wbrew nazwie odpowiada powietrzu (w uproszeniu na średnim poziomie), jej ogień na max? trafiłem? ;-)

Gość wklatce
prawik26..jeśli już - gdybym ją spotkał, to raczej okazałoby się, że ona nic nie czuje, bo ma chemiczny zamiennik w postaci jego, w 3 lata już pewnie skonsumowali tą relację - ja z nią nie . Ja nie miałem zamiennika. 3 dziewczyny dążyły, żeby pójść do łóżka ze mną - były ku temu okazje. Ale ja myślałem- nie- bo to nie uczucie i takie pierddoły, i samo-zaspakajanie też pewnie uśpiło moje libido + depreszka Ja spotykałem ją czasem i zawsze serducho biło mocniej Ale jeśli siedzę w domu kilka lat dołuję się Nie wyszedłem do ludzi np idąc na studia i tam kogoś poznając--- to zatrzymałem się we własnej głowie trochę jak on: youtube.com/watch?v=6wVi2i9BPQE

Gość wklatce
ogień plus powietrze, to chyba połączenie idealne choć trzeba na horoskopy z przymrużeniem oka patrzeć, a nie jak na wyrocznię gość 22.35 jej intuicja + jej złożenie Jasne , pewnie była jest to przewaga, nie tylko w moim przypadku- to stare jak świat i ewolucja Ale w takim razie na tamtym etapie- jej intuicja odbierała sygnały, że w pewien sposób ja nie jestem dobrym materiałem na partnera Pytanie, które sobie zadaję- co ten obecny miał, że jej intuicja ciągle przyciąga ją do niego Nie chcę, by potencjalne partnerki wiały ode mnie, choć moja codzienność na pewno mi nie służy

Gość gość
powietrze-ogień to nie chodzi o straż pożarną..;-) ale o przeciwieństwo powietrze (myślenie) - ogień (intuicja) Podobno Strzelca pociąga różnorodność i wyrafinowanie; nie chodzi o te bzdury co wypisują o znakach, tylko co one psychologicznie oznaczają zależy ile masz czasu, to mogę Ci podać swoje przetestowane (niestety nie do końca) rozwiązanie w teorii i praktyce u mnie niestety wyszła za innego, którego poznała po części dzięki mojemu udziałowi...

Gość gość
prawik26 naukowo? tzn. jak matematycznie ;-)

Gość wklatce
czasu mam trochę, bo pomimo, że jest późno i nie wiem kiedy padnę- wątek nie musi paść dzisiaj W każdym razie tak- nie mogłem jej ogarnąć - intelekt za bardzo mi pracuje często. ona coś zrobiła, aja nie wiedziałem po co (po prostu intuicja- nielogiczna , niewytłumaczalna), ale od początku: ..."ale o ** przeciwieństwo powietrze (myślenie) - ogień (intuicja) ** Podobno Strzelca pociąga różnorodność i wyrafinowanie" - o co chodzi? Czy to pisze dalej prawik26 , czy gość :gość:

Gość gość
skoro powietrze-myslenie,a intuicja-ogien to czym bedzie niemyslenie?

Gość gość
pamiętaj że mogłeś trafić na osobę o charakterze "raka" w takiej sytuacji nie wyszedłbyś cało; Taka dziewczyna to coś w rodzaju ukrytego dr Lectera, udaje (być może nieświadomie) że jest ok i czeka na swój moment (jak każdy rak) i potem w najlepszym razie można wyjść okaleczonym (jak to ze spotkania ze słynnym bohaterem nikt cały nie wychodził, jezeli oglądałeś to wiesz..)

Gość wklatce
niestety nie wiem, jaki jest charakter raka i nie oglądałem dr Lectera Jeśli intuicja nie pasuje do intelektu, to co pasuje? i czemu nie pasuje powyższe Spotykałem się z dziewczyną z 23 października (nie wiem, czy to jeszcze waga czy już skorpion) a iskrzyło łóżkowo od razu z kobietą z barana (która ma chłopaka)

Gość gość
tak się oczywiście nie da wyjaśnić, na poziomie aż tak ogólnym (ta druga to "słabszy" strzelec), pierwsza chyba lepiej pasuje Szczegóły się istotne w charakterze, a to oznacza że nie trafiłeś niestety (sam zobacz na ten drugi przypadek jeżeli miała chłopaka, to co mogła zrobić ta Twoja niedoszła..) musisz wiedzieć czego szukać, inaczej nawet jak to będzie w Twoim zasięgu, to się nie zorientujesz ja bym stawiał na Twoim miejscu na wodny charakter tej drugiej

Gość gość
a jak myslicie jak jest milosc obustronna to szala przelewa sie raz z jednej strony na 2 a gdy sie przeleje maksymalnie wtedy staje sie niespelniona miloscia?

Gość gość
ten artykuł to tylko ułamek dalej tylko z rozsądkiem przykładowo lonerwolf.com/20-twin-flame-signs/ mogę wyjaśnić jeżeli macie czas na przykładzie sytuacji z tematu i swojej własnej;-)

Gość gość
no to nie zwlekaj, mozesz wyjasniac jak chcesz

Gość gość
jestem slaba z angielskiego ,moze podaj jakis artukul w rodzimym jezyku

Gość gość
weź wpisz tłumacza google, polskie strony to dno http://www.milosctopasja.com/artykuly/pelny/614/czy-istnieje-milosc-absolutna-blizniacze-dusze byłem w dużo gorszej sytuacji niż autor wątku i w ciągu kilku dni po tym jak w tym linku, to wszystko to przeszłość w kilak sekund problem w tym że wybranka (od tego kłopotu) mieszka na końcu świata i nie odbiera wiadomości przez net..