Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wklatce

życie moje więzienie

Polecane posty

Gość wklatce
wodny znak, czyli waga - skorpion? 23 październik strzelec słabszy... baran hoy, ale w związku - całowaliśmy się i spaliśmy pod jednym śpiworem,

Gość gość
niestety co piszą w tym temacie się zgadza, a autor watku nie miał tyle szczęścia/nieszczęścia co ja po kilku tyg, w internecie, wiem że przypadkowo po takich przeżyciach musi się pojawić ktoś, kto może pomóc i lepiej dla Ciebie żeby go nie rozpoznać.. Jeżeli to się stanie masz pozamiatane..

Gość gość
podświadomość, bo baran to bardzo słaby strzelec ;-) pomiędzy jest lew

Gość wklatce
gość 00.15 piszesz jakoś enigmatycznie, nie rozumiem...lepiej żeby go nie rozpoznać- za duży dla mnie skrót myślowy

Gość gość
niestety w życiu nie ma tak że jest kolorowo, nie ma nic za darmo masz idealną połówkę, ale są haczyki - nie można jej o tym powiedzieć, bo wyjdzie się na kogoś w rodzaju desperata, a i tak nikt nie uwierzy - los zazwyczaj nie pozwala na takie spotkania, jest nawet angielskie przysłowie http://www.knowyourphrase.com/phrase-meanings/Ships-Passing-In-the-Night.html

Gość gość
prawie baran;)

Gość gość
tylko tak można w 100% zapomnieć o takim wcześniejszym patologicznym związku w 1 dzień lub kilka minut ;-) gorzej jeżeli chce sie coś budować z "wybawczynią" (chociaż i tak dobrze że się pojawiła) problem w tym żeby ja znaleźć trzeba naprawdę duże przeżyć i mieć otwarte oczy

Gość gość
to samo lanie wody co w jezyku polskim, chociaz za wiele nie zrozumialam

Gość gość
z ciągu fibonacciego (naukowego podejście) prawdopodobieństwo zbieżności dla takich wypadków wynosi gdzieś 0,001 procenta :-)

Gość gość
to proste, powiedźmy że jest pewna legenda (mitologia), że niektórzy ludzie sobie są sobie przeznaczeni i tak czy inaczej świadomie lub nieświadomie sobie pomagają (np. w sytuacji jak w temacie); jednak co do zasady mijają się jak to mówią Anglicy "jak dwa statki w nocy na ocenie" Jeżeli jednak będą chcieli być razem, to prawie zawsze z jakiegoś powodu coś musi być na przeszkodzie, tak że nie będzie to długo trwało - przykłady macie tutaj http://www.twinflameskiss.com/TwinGallery/John-Lennon-and-Yoko-Ono ;-( i co ktoś w to wierzy?

Gość gość
w sensie ,ze bedzie v nie bedzie

Gość gość
a co to jest 0,00001 % w porownaniu do 0,(nieskonczonosc zer )1?

Gość gość
to wzór https://pl.wikipedia.org/wiki/Ci%C4%85g_Fibonacciego i prawdopodobieństwo zgodności dat dwóch różnych osób, które się spotykaja w dziwnych okolicznościach (matematycy to wyliczają w tych granicach)

Gość gość
a ile bedzie wynosil F20?proste pytanko

Gość gość
daty urodzin takich połówek muszą zmierzać do 11, podobnie dzień ich spotkania oraz litery z imienia ;-) idealne dopasowanie dotyczy wszystkich sfer ich osobowości od tej zewnętrznej do tej ukrywanej, są całkowicie inni ale razem się uzupełniają jeżeli takiego kogoś spotkasz, to w 1 sekundę zapomnisz o takim koszmarze jak w tym wątku na 100%

Gość gość
co podpowiadasz ?:P

Gość gość
czy ja wiem, w sumie to dobrze że ludzie są ślepi, jakby za życia się pogrzebali uczuciowo świat nie jest gotowy na takie rzeczy, najlepiej znaleźć tę naprawdę jedyną (nie strzelca ;-) zapomnieć o wszystkim i nikomu nigdy nic nie mówić ;-) jak w dr Żywago dosłownie

Gość gość
ps. myślicie że ta dziewczyna by w to uwierzyła wszystko jakby jej powiedzieć? :-) raczej nie ma szans pewnie nawet by nie uwierzyła w zbieżność dat jak w tym prawdopodobieństwie, takie jest życie

Gość gość
albo stworzyc jakies kolko zainteresowan,sam nie iwem

Gość gość
po co miałem coś tworzyć? sam takich rzeczy nie byłbym w stanie;-) szukałem jak to możliwe żeby ktoś w kilka dni przypadkowo aż tak wpływał na los drugiego

Gość gość
cytat: "Czasami lepiej nie wiedzieć. Bo nie wiedzieć to tylko cierpienie. A wiedzieć to nieszczęście. "

Gość jupi_jo
no dobra, ale do Kolegi z wątku głównego Ta była dziewczyna raczej nie była Twoją prawdziwą drugą połówką (jeżeli chcesz sie dokładnie o tym przekonać, porównaj wasze charaktery nie na ogólnych znakach, że ty ona strzelec tylko dokładnie po dacie urodzenia i wszystkich ułożeniach z jej daty urodzenia i swoich, masz darmowe na zagranicznych stronach, dobrze poszukaj to sam zobaczysz) poza tym generalnie (modelowo) połówki takie powinny mieć przeciwne potencjały, a u Was dwa były raczej pozytywne coś jak w tym tekście polskiej piosenki - czyli jak w końcu się uwolnić: "Czy uważasz, że wszystko jest w porządku, Że przynosisz mi kwiaty, jak dawniej I że nie masz nikogo na boku, I że będziesz mnie kochał w przyszłym roku? Może nie chcę zobaczyć wielu rzeczy, Może ja naprawdę nie mam racji, Wiem, że chaciałbyś zatrzymać mnie na zawsze, Lecz ja nie dam ci tej satysfakcji. " tego za granicą nie znajdziesz, powodzenia

Gość wklatce
Jupi_jo A mógłbyś podać mi jedna lub więcej takich stronek zagranicznych? Kompletnie się nie znam,nie wiem po jakich hasłach szukać, jej datę urodzenia znam

Gość gość
lepiej nie, tutaj jest pełno walniętych ludzi, co by było jakby kazdy to sprawdzał.. poszukaj np. na niemieckich portalach o astrologii (są bardzo dokładni) znajdziesz w 1 h tak aby były szczegółowo wszystkie cechy od aż do wpływu plutona:-)

Gość Do wklatce wazne
przepraszam ze tak późno, ale znalazłem coś co na 100 % Ciebie uwolni z klatki, nie marnuj sobie życia: WODNIK I STRZELEC mają ze sobą wiele wspólnego. Pana Wodnika i Panią Strzelec łączy silna więź intelektualna i duchowa, stworzą związek oparty na szczerej przyjaźni. Nie ma tu miejsca na zazdrość, niedomówienia i nieporozumienia. Oboje chętnie spędzają czas w towarzystwie innych ludzi, są empatyczni, otwarci na problemy innych, lubią zwierzęta - obok żadnego nie przejdą obojętnie. >>>Barierą może być ich brak tolerancji dla więzi emocjonalnej w związku [O TYM WCZESNIEJ PISALEM], przy poważnym kryzysie mogą oddalić się od siebie i co gorsze może okazać się, że nie ma już powrotu. WYDRUKUJ i TRZYMAJ TO bo jedynie z tej strony u Ciebie się sprawdza ze wczesniejszymi postami Mam nadzieje ze ta WIADOMOSC dotrze do adresata www.przed-slubny.pl/horoskop-partnerski-waga.html

Gość gość
i jeszcze jedno uważajcie na zwiazek BYKA ze strzelcem, patologia w czystej postaci, uciekać tylko

Gość gość
nie wierze to jeszcze są tacy co kierują sie znakami zodiaków ? to jakieś żarty?? autorze chcesz zamienić fb na portale astrologiczne ? :)

Gość gościnnie dzisiaj
ciekawy topik... Nie wierzę w horoskopy - to bzdury Nie sądziłam że Miłość jest tak skomplikowana - od momentu kiedy pomyślałam że kocham... uciekam... mając nadzieję że nie pozwoli mi odejść. ... Aby uciec nie trzeba wyjechać Tęsknię tak bardzo....