Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cierpię

Polecane posty

Gość gość

Jak może zareagować dziewczyna jeśli ją mocno przytulę i zacznę płakać wyznając miłość? Nie wytrzymam jeśli tego nie zrobię, a zważając na to że od 3 dni nie mogę przestać płakać gdy o niej myślę jest duże prawdopodobieństwo że wtedy też się zaleję łzami. Taki już jestem, typ romantyka i do tego zakochany w niej do szaleństwa. Co wy byście pomyślały o chłopaku który by tak zrobił wam?

Gość gość
anal fabetoo

Gość gość
ze to koles do leczenia

Gość gość
albo desperata

Gość gość
zrób jak piszesz to sie przekonasz

Gość gość
ja bym pognała, nie płacze się i nie stęka w sprawie miłości, tylko mówi o niej bez histerii i płaczu. a jak się nie panuje nad emocjami, to jak słusznie ktoś zauważył należy się leczyć. wszystko.

Gość gość
Ucieszy sie :)

Gość gość
A nie ma innego sposobu aby wyznać jej miłość? Płacz kojarzy się ze smutkiem, żalem. Wymyśl coś innego.

Gość gość
To piękne tak kochać.

Gość gość
chłopcze niedorozwoju daj sobie spokój ze snami, teraz mam cie w d***e ,ja nie mam takich problemów ze snami :D już nie ,szukaj naiwnej i głupiej która by cie chciała nawet na 5 min ,zadna

Gość gość
A ty idiotko skończona masz jakąś obsesję. Że piszesz do obcej osoby, a myślisz ze to on. Lecz się i s********j.

Gość gość
święta racja autorze :O :( :) :P 🌼 :O :D 💤

Gość gość
Nie cierp bo ja też będę cierpieć.

Gość gość
hahaha moja intuicja jest niezawodna :D:D co sie tak pieklisz :D i wpadasz w furie :D:D ...po co odpisujesz skora tak to niby ciebie ni dotyczy :D hahah won !dobramnoc

Gość gość
Jeśli to zwykły pierwszy raz powiedzieć kocham to postaraj się opanować bo może cię uznać za niepoważnego. Ludzie czasem płaczą podczas takich wyznań, ale kiedy sytuację są o wiele bardziej skomplikowane. Odzyskania miłość po przejściach itp. Czekanie latami i takie tam, gdzie jest wielki ładunek emocji. Dasz radę, ale na spokojnie. Ale rozumiem cię, kochać to piękne uczucie.

Gość gość
Ja nie jestem autorem frajerko z d**y. Na luzie i łatwością idź sobie.

Gość gość
Za grosz kultury, za grosz.

Gość gość
niedorozwoje ::D ide na sex z moim

Gość gość
Do takiej z kulturą nie wypada. To jakaś szczylówa. Będzie zaraz jeździć pipą po brzegu łóżka co najwyżej.

Gość gość
A mnie ciebie szkoda. wszystko zależy czy ona czuje coś do ciebie, jesli tak na pewno sie ucieszy. jeśli nic nie czuje, to o ile jest taktowna jakoś postara się wybrnąć z sytuacji, poscieszyć a o ile jest głupia i pyszna to może cie wyśmiać. ale lepiej wykrzyczeć miłość niż się od niej spopielić. ;)

Gość gość
Jedna na tysiąc zrozumie takie łzy szczęścia u faceta. Większość cię wyśmieje.

Gość gość
i tej szukasz, jednej na tysiąc więc próbuj wyznawaj, jak się wzruszy też to będziecie wyć jak dwa bobry

Gość gość
jakbyś mi się podobał to niestety o ile bym wiedziała że się domyślałeś mojego uczucia pomyślałabym że udajesz żeby mi nie było przykro. Jeśli wiedziałabym że nie możesz znać moich uczuć to było by miło

Gość gość
lepiej jednak żebyś panował nad łzami choć czasem ja też sama nie wiem kiedy mogę się popłakać np. jestem z kimś kto mnie rani i przypomina mi się mój pies który umarł i że nie wyznałam mu że go kocham tak jakbym chciała i wyję. Albo syreny dla pamięci poległych mój facet staje samochodem a ja znowu wyje... nawet gdy mi ktoś mówi o smierci kogoś kogo nie znam. Natomiast przy osobie do której coś czuję staram się bardzo nie okazywać siebie ale często wychodzi że okaże aż nie siebie czyli z tej kontroli zaczynam sie zachowywać bardzo niewiadomo jak