Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje maksymalna pustke

Polecane posty

Gość gość

Nic mnie nie cieszy, irytuje, smuci. Sacze piwo i nie mysle nic. Tylko jakas pustke. Juz od paru lat. Nie mam mysli w glowie, kompletnie, brak emocji, nie wiem co jest... Zycie jest nudne

Gość gość
mam w d***e temat uchodzcow, seks, dzieci, telewizje, polityke. wszystko. doslownie wszystko. leze w lozku albo siedze oprzy komputerze.

Gość ojj stara modelka bez związku
Też tak miałam jeszcze kilka lat temu...I z nudów zaczęłam poczytywać Dzienniczki św. Fastyny on-line w pdf potem poczytywałam objawienia na str. ostrzezenia.net i... się nawróciłan. I dopiero wówczas minęła mi ta pustka w środku, którą wcześniej zagłuszałam blichtrem tego świata i różnymi ścieżkami duchowymi ale nadal wew. pustkę odczuwałam. Dopiero wiara dała mu to czego wcześniej szukałam przez kilkaście lat. Tylko Sakramenty św. dają prawdziwy pokój serca i radość życia. Czego każdemu i sobie życzę :)

Gość gość
ale ja nie mam zadnego blichtru w zyciu :/ nie zalezy mi, nie jestem d****** nie musze miec srajfonow czy super ciuszkow, pozostane jednak ateistka bo przy wielu katolach noz w kieszeni mi sie otwiera... to zle jak nawet na kafe malo kto mi odpisuje...... jhestem zj****a.

Gość gość
idź do hospicjum zobacz tych ludzi spróbuj popracować tam z własnej woli jako wolontariusz uwierz ze wszystko ci minie

Gość gość
tylko dobre jedzenie i piwo daje mi szczescie, tak to wszystko gowno, z przymusu. Co to za zycie, ze czekac tylko kiedy sie nazrec i nachlac.

Gość gość
tak.. napatrzec sie na biednych ludzi, wielu jest naprawde mocnych, ze chce im sie to ciagnac, ja jakbym miala raka to bym sie zabila, taka ze mnie c***a bojaca sie cierpienia.

Gość gość
ile ty masz lat?masz jakieś zajęcie rodzinę męża kogoś bliskiego?rozumiem ze życie dało ci po tyłku po czym tak rozpaczasz?

Gość gość
nie chce mi sie pisac o sobie, cokolwiek napisze zabrzmi zalosnie napisze tak jestem przegrana

Gość gość
uwierz mi ze tyle ile ja dostałam od zycia w d**e nikt nie dostal i dalej czuje jagby jakieś fatum nade mną krążyło ale ja się nigdy nie poddalam nigdy się nad sobą nie uzalalam bo to nic nie daje pamiętaj nigdy nie jestes przegrana ważne jest to żeby w najgorszym momencie swojego zycia umieć się wziąść w garść i powiedxiec sobie jak nie ja to kto zawsze możesz zmienic otoczenie i zacząć wszystko od nowa