Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi dopę ściska, że nie mogę zabić wszystkich tępych dresów, bo jest ich za d

Polecane posty

Gość gość

użo. Jednak przysięgam, że następnego, którego spotkam i który się do mnie odezwie rzucę na ziemię i będę tłukł jego głową o chodnik, aż krew zasłoni mu cały ryj.

Gość gość
Po prostu nienawidzę tępoty umysłu. Przed chwilą byłem z kumplem na zewnątrz i jakichś dwóch dresów szło, mówią do mnie: "Co się gapisz", a mi aż ciśnienie skoczyło i mówię do niego: "Co ty do mnie k*rwa powiedziałeś śmieciu i ruszam w jego stronę, ale kumpel mnie odciągnął i powiedział, że nie chce problemów. K*rwa oni znają tylko dwa sformułowania: "Co się gapisz?" i "Czy masz jakiś problem?". Następny, który się do mnie tak odezwie zostanie kaleką, przysięgam to na własne życie. Nawet jak z nim przegram to dorwę go później z łomem i przywalę mu w łeb, a potem będę tłukł w niego do omdlenia ramion.

Gość gość
Sory, ale z ta agresja masz podobna mentalnosc do nich :( po co od razu z piana na ustach? ja sie nie odzywam i mam spokoj... z glupimi NIGDY nie wygrasz, oni kroluja, oni maja zawsze racje. Ja sie juz dawno poddalam. Jestem nic nie znaczacym gownem. Pocieszam sie, ze oni maja gorsze zycie ode mnie, patologiczne, pelne zlych emocji.

Gość gość
Denerwuje mnie, że tylu tępych drecholi chodzi, że głupota nie jest karalna. Ty się poddałaś, ale ja nie zamierzam się temu podporządkowywać, będę z nimi walczył i gnoił ich jak się da. Nawet jeśli ma mi się coś stać.

Gość gość
Jakiś dres mu pannę odbił.

Gość jestem_w_dresie_i_drę_się
...bo wszyscy dresiarze to jedna rodzina...

Gość Kafe Sheriff
zgłaszam temat na policje z art 190 kk