Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje porady

Polecane posty

Gość gość

Mam problem w związku z chłopakiem

Gość gość
Chodzi o to,że strasznie jest zazdrosny.Wciąż mi mówi że sobie upatrzyłam jakiegoś nowego.Jak np.rozmawiam z jakimś chłopakiem to on już myśli że ja hugo wie co z nim.Kocham go i nie chciałabym się z nim roztawać.Jednak ostatni zaczął w każdy piątek pić i to do upadłego nie wiem co robić.On mnie wtedy zostawia samą i idzie do znajomych gadać.Czuję się osamotniona.On mówi że przesadzam.Pomóżcie mi.Jestem załamana.

Gość gość
jak ktos jest tak chorobliwie zazdrosny i podejrzliwy to przewaznie to prowadzi do rozpadu związku,albo sam ma coś do ukrycia albo nie umie zaufać a co to za związek bez zaufania

Gość gość
Także pij w piątki, przynajmniej będzie mógł na czym opierać swoje podejrzenia, bo może spotkasz kogoś ciekawego ^^

Gość gość
A czy picie co piątek można zaliczyć do alkoholizmu?

Gość gość
Zawsze mówi mi ze robię z igły widły. Może faktycznie z tym wszystkim przesadzam? I tak już dla mnie rzucił palenie zioła.Zawsze jak wypije to jest konflikt miedzy nami.Ja wtedy zostaje sama w pokoju i nie wiem co ze sobą zrobić. Siedzę i płacze a on ma to gdzieś.Mam wrażenie ze jestem niepotrzebna,pewnie jak bym zniknęła to nawet by nie zauważył.Tak mi się wydaje.Nie wiem czy on ma mnie dosyć czy co.Później zawsze mnie przeprasza i wszystko wraca do normy.Mówi mi ze mnie bardzo kocha i nie wyobraża sobie życia beze mnie.Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.W jego rodzinie brat ma problemy a on się tym wszystkim przejmuje.Może dlatego tak jest.Ostatnio tez jest strasznie nerwowy.Nie wiem może to tez moja wina?

Gość gość
Widocznie ma cos nabrojone i probuje w te n sposob zrzucic wine na ciebie.