Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obawa 7 tydzien

Polecane posty

Gość gość

Witam pisze do kobiet w ciąży . Jestem w początku 7 tyg ciąży i wiem że często występują ryzyka . Od 5 tyg miałam z rana mdłości Ale bez wymiotow bylo również kłucie w podbrzuszu rano wstawalam od razu glodna jednak od 2 dni jakby nic wstaje i nic nie ma mdłości nie ma bólu brzuszka to jakiś powód do zmartwień czy jednak powinnam się cieszyć ze mnie to nie męczy ? Plamienie jest tylko od rozpuszczonej luteiny . Czy któraś z przyszłych mam miała taki pro Lem co ja zaniepokoil ? Dziękuję i pozdrawiam .

Gość gość
Bardzo proszę o pomoc

Gość gość
Jeżeli się martwisz udaj się na usg. To może nic nie znaczyć ale bywa i tak,że są one oznaką obumarcia płodu...A piersi Cię bolą?

Gość gość
Ja nie miałam żadnych dolegliwości, czasem mnie zemdliło z rana ale po śniadaniu przechodziło. A czemu bierzesz luteinę? Co to znaczy że są krwawienia tylko od rozpuszczenia luteiny?

Gość gość
Ja od 8 tyg nie mialam juz zadnych objawow a w 11 tyg okazalo sie, ze ciaza obumarla wlasnie w 8 tygodniu :( nie chce ce straszyc ale jak sie nic nie zmieni za dwa- trzy dni to idz do lekarza

Gość gość
Ja do 7 tyg mialam mdlosci bol brzucha plamilam nawet na brazowo. Od 7 tyg pewbego dnia wszystko jak reka odjal. Tzn zero mdlosci zero bolow tylko plamilam ake lekar nie dal lutwiny poqiedzial ze jak ciaza zdrowa sama sie utrzyma. Chodzilam so pracy. Plamienia w 20 tyg dopiero ustaly. Dzis corka.ma dwa lata. Ale kolezanka do 8 tyg miala mdlosci lekkie klucia brzucha glod bez prErwy a w 8,tyg koniec objawow. W 10 byla na usg i ciaza obumarla na etapie 8 tyg. Ale nic nie poradzisz jak aie ma cos stac to sie stanie

Gość Naomincia
Mam to samo:( I teza nie wiem co robić

Gość gość
To normalne.

Gość gość
ja jestem w 7 tyg i teraz dopiero zaczynaja sie mdlosci, a plamienie puki co ustalo tez biore lutke, wiec kazda z nas jest inna