Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam już co robić z kasą, chyba nadszedł czas na założenie rodziny

Polecane posty

Gość gość

Tyle że kandydatki aktualnie brak :) Dorobiłem sie mieszkania, potem kupiłem sobie garaż i lepsze auto i tak w zasadzie teraz kasa się odkłada ale nie wiem już na co, jedyne co to przepieprzam na podróże, głównie krajowe ale byłem też już w Szwajcarii, we Francji, w Danii i w Hiszpanii (głównie odwiedziałem rodzinę i znajomych harujących za granicą) A jednak żona i dzieci to studnia bez dna, tutaj kasy nigdy nie jest za dużo :P

Gość gość
Kasy masz dużo a kandydatki brak?No to jak?

Gość gość
Na czym się dorobiłeś?

Gość gość
Na pracy :) Mam 32 lata a praktycznie dopiero od 2 lat mieszkam sam, tak to nadal z rodzicami... No ale chodziło o to ze przynajmniej miałem z nimi taki układ ze co zarobie to moje, nie musiałem sie nic dokładać do domowego budżetu, więc praktycznie całą pensje mogłem odkładać, no brałem tam sobie 2 czasami 3 stówki na swoją przepierdziulke :P 10lat pracy i sie kupiło mieszkanie, garaż i auto lepsze A u mnie drogie mieszkania nie są bo to miasteczko powiatowe 11tys mieszkańców. Zarobki też nie szałowe bo 2000zł na ręke ale w takiej mieścinie to dużo i nawet dziś po zrobieniu opłat za mieszkanie (około 500zł/mc) to mam 1500 na życie, więc tyle co na żarcie na paliwo i 2-3 stówki dla siebie a reszte nadal mogę odkładać

Gość gość
A dziewczyny jakieś tam miałem, ale one był chyba jakieś desperatki bo obydwie mi bardzo szybko d**e truły zeby sie żenić, zamieszkać razem itp a ja nie chciałem wtedy zadnych tego typu nacisków, tym bardziej ze wiedziałem ze jak zamieszkamy razem na wynajmowanym to sie nigdy wlasnego mieszkania nie dorobimy a ja nie mam zamiaru brać sobie na łeb kredytu na 30 lat, zresztą ogólnie takie nie dojrzałe były te kobiety patrząc z perspektywy czasu, siano w głowie krótko mówiąc

Gość gość
Toś dojebał królu :-)

Gość gość
Kobiety owszem są i się kręcą, ale co z tego jak żadna z nich sie nie nadaje na żonę i matkę. Każda tylko patrzy zeby sie dobrze ustawić i żeby jej potem koleżanki i rodzina zazdrościli... Za takie puste panienki dziękuje, już z takimi miałem styczność niestety

Gość gość
To daj troche chetnie przyjme bede miala na zakup opalu na zime.

Gość gość
Life is brutal kolego :-)Albo rybki albo akwarium :-)

Gość gość
Life is brutal and full of zasadzkas