Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w Słupsku Prezydent Biedroń

Polecane posty

Gość gość

liczy krzyże (:

Gość gość
a w przyszłym tygodniu będzie liczył posiadaczy chomików

Gość gość
A doczytales/as moze dlaczego? Nie? To Ci napisze. Dlatego, ze wladze kazdego miasta maja obowiazek odpowiadac na pytania obywateli. A pytanie o ilosc krzyzy i symboli religijnych zadal jakis mieszkaniec Slupska. Czytanie calej wiadomosci jest za trudne? Wazne, ze naglowek zostal ogarniety i tak oto mamy takue debilne tematy.

Gość gość
liczy krzyrze siedzonc na prawidle

Gość gość
Nie rób zamieszania. Liczą symbole religijne bo muszą odpowiedzieć na pytanie zadane przez jednego z mieszkańców. Autorze jesteś idiotą.

Gość gość
czyli jeżeli zadam oficjalne pytanie panu Prezydentowi ile jest w Słupsku np zielonych pojemników na smieci to też będzie ochoczo liczył na każde durne pytanie obywatelskie bedzie wydawał publiczną kase ,za chwilę ktoś zada następne głupie a on jako Prezydent nie bedzie umiał powiedzieć "dość mam inne ważniejsze wydatki i zadania niż liczenie krzyży" ja mam odczucie że robi to dla rozgłosu bo jest teraz w modzie nagonka na katoli

Gość gość
do gośc 12:31 nie autor jest idiota jeżeli liczy symbole religijne to również powinien liczyc wszystkie figurki,obrazy,a liczenie krzyży zączął chyba od cmentarzy

Gość gość
kiedyś malo kto słyszał o Słupsku a dzięki takim akcjom Słupsk jest słynny

Gość gość
mój sąsiad starszy facet powiedział ze nawet w czasach głebokiej komuny nie było takiej nagonki na kosciół jak teraz pwiedział ze ludzie zawsze przy kosciele się jednoczyli i to władzy było nie po nosie więc ta nagonka jest dlatego ,ja zaczynam w to wierzyc

Gość gość
mie ma żadnej nagonki na kościół tylko kościół jest traktowany jak każda normalna instytucja a powinien być traktowany jak każda normalna instytucja zagraniczna