Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość po  randce z psycholem

ku wa ale mialam randke z psycholem

Polecane posty

Gość gość po  randce z psycholem

witam.poszlam na randke z facetem poznanym na badoo,umowilismy sie na drinka.siedzielismy naprzeciwko siebie,caly czas mi sie patrzyl w oczy,ja rozumiem,ze kontakt wzrokowy byc musi ale mozna sie w kogos wlepiac wzrokiem.do tego sie jeszcze caly czas usmiechal,ale taki usmiech,jakby caly czas taki sam,bez ruchu:Oaz mnie dreszcze przechodza na samo wspomnienie.hak mozna sie komus tak natarczywie patrzec w oczy i miec caly czas taki sam usmiech:O:O

Gość gość
po prostu zapodal sobię jakąś pigułę przed randką ;)

Gość gość
wariat:O

Gość gość
Dla ciebie wariat innej moze podobac sie jego podejscie! Dla mnie sama bys byla skreslona za te drinki wariatko!

Gość gość
Okropność, nie lubię wpatrywania się komuś w oczy i nie chcę by mi tak robiono. Dlatego stale odwracam wzrok i nie obchodzi mnie, co ktoś o tym sądzi. Ludzie nie są godni tego, bym pozwalała im przekraczać barierę, jaką jest badanie moich uczuć z wyrazu oczu.

Gość gość
A gdzie kretynko ma sie patrzeć jak nie w oczy? Na cipke? Jestes normalna? Jaka bariera? Co ty piepszysz?

Gość gość
ludzie ogarnijcie sie,jest roznica miedzy patrzeniem(oznaka szacunku dla rozmowcy) w oczy a gapieniem sie jak psychol.wyobrazcie sobie,ze ktos wam sie patrzy w oczy bez przerwy,co zrobicie?zaczniecie myslec o obronie,to logiczne.tak jestesmy zaprogramowani.jesli ktos mysli,ze wgapianie sie w czyjes oczy to oznaka szacunku,to myli sie i to bardzo.nie mozna przeginac w zadna strone.

Gość gość
13:19 Kultura nakazuje by odwracać regularnie wzrok by nie krępować rozmówcy. Można przenosić wzrok na jej usta, włosy i dłonie. Zerknięcie od czasu do czasu na swoje dłonie, swój talerz, przechodzącego człowieka (nie na tyłek tej osoby) pozwoli zachować towarzyszce poczucie psychicznego komfortu.

Gość gość po randce z psycholem
i jeszcze ten usmiech...jakby mu zamrozilo miesnie twarzy,bo normalnie to usmiech sie pojawia i znika,a niego nie zniknal i byl caly czas taki sam:Ono nie umiem tego opisac,ale mysle,ze rozumiecie.

Gość gość
pewnie sie naczytał jak zrobić dobre wrażenie,że ma sie miło uśmiechać i patrzeć w oczy ale wziął to tak do siebie,że przegiął i wyszło to groteskowo

Gość gość
ołówek a ty czemu jeszcze nie chrapiesz?

Gość gość
Ołówek to Oszka te same odzywki, ten sam styl pisania niedługo będą kolejne demaskacje na kafe

Gość gość
On pewnie mysli to samo o tobie Jak mozna isc na randke nie patrzec w oczy i sie nie usmiechac Psycholka

Gość gość
Takie patrzenie to tylko przy dłuższym poznaniu i zakochaniu dozwolone. Wtedy to przyjemność. ;)

Gość gość
tak się może zachowywać zakochany ,ale szczerze się dziwie że mogłaby mu się podobać taka prymitywka