Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostatnio w moim...

Polecane posty

Gość gość

Zwiazku nie dzieje sie najlepiej :/ jestem z chlopakiem 14 miesiecy a on chyba sie znudzil. Kiedys jezdzilismy na wspolne wycieczki byly ronantyczne wieczory spacery calonocne rozmowy czule sms-y ktore pisal nawet jak byl w pracy a teraz ? Zamieszkalismy ze soba ponad 4 miesiave temu i w sumie od razu zaliczylismy wpadke jestem teraz.w 16 tygodniu ciazy i zastanawiam sie jak ratowac zwiazek od dluzszego czasu jest cos nie tak nie rozmawiamy ze soba jedyne slowa ktore sobi mowimy do pa jak wychodzi do pracy i czesc jak wraca

Gość gość
Juz nawet nie kochamy sie tak jak wczesniej przestalam mu sie podobac bo sama nie wiem non stop slysze tylko ze ja jestem ta zla ze on przeze mnie taki jest i podkresla za kazdym razem ze on nie mogl by mnie zdradzic wkurzaja mnie tez jego koledzy ktorzy odsuwaja go ode mnie caly czas nawet wydaje mi sie ze woli swoj czas spedzac z nimi a nie ze mna martwie sie co z nami i z naszym dzieckiem bedzie on caly czas mnie stresuje i nie poswieca mi tyle czasu co bym chciala a jestem w zagrozonej ciazy i potrzebuje go

Gość gość
Życie...

Gość gość
Doradzi ktos cos :/