Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Witam, Dwa tygodnie temu zapoznałem się z dziewczyną, która nieziemsko mi się podoba. Codziennie piszemy ze sobą, w szkole na przerwie nawet się spotykamy. Jutro ma 17 urodziny. Chciałem zapytać czy jeśli wręczyłbym jej w poniedziałek w szkole pluszowego misia (z okazji tych urodzin) to czy to będzie dobre posunięcie? Nie odbierze mnie źle?

Gość gość
Wiesz, to zależy od koleżanki i jej wrażliwości. Ja już jestem po 30, czyli dla Ciebie stara baba, ale gdyby mi tak chłopak przyniósł takiego misia to uważałabym to za przemiły gest :). Zaufaj swojej intuicji - sprawdzisz w ten sposób czy ona jest dla Ciebie - jeżeli naprawdę nadajecie na tych samych falach, to będzie zachwycona i sprawi jej to przyjemność, co na pewno zauważysz. Jeżeli jednak ona się różni poziomem wrażliwości emocjonalnej od Ciebie, to możesz zauważyć różne reakcje. Nie przejmuj się tym, jak zareaguje, nie o to chodzi, aby się dopasowywać do innych, tylko znaleźć tę osobę, która pasuje do Ciebie. Zrób jak czujesz. Ja jestem kobietą i sama potrafię sprawić taki prezent mężczyźnie, który mi się podoba - nigdy nie żałowałam, bo zrobiłam to , co dyktowało mi serce.

Gość gość
jeśli Ci się podoba to lepiej nie dawaj jej tego bo stracisz u niej szanse. Lepiej kup bieliznę erotyczną. Dziewczyny w tym wieku już uprawiają seks więc bielizna erotyczna nie będzie niczym złym.