Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażliwaa

jak mnie OCENIACIE ?

Polecane posty

Gość wrażliwaa

Jakbyście mnie ocenili. Mam 25 lat, mieszkam w dużym mieście z rodzicami, sama kasy nie mam bo nigdy nie pracowałam, utrzymuje mnie babcia. Mam wykształcenie wyższe, skończyłam pedagogikę wczesnoszkolną 3 lata temu i od tej pory szukam pracy ale tak naprawdę nie lubię dzieci i nie chce pracować z dziećmi. Jestem też leniwa, nie lubię sprzątać w domu ani gotować. Jestem mało inteligenta, muszę to przyznać. Nie interesuje się właściwie niczym, mam problemy z obliczeniem prostych rachunków. Jestem piękna, słyszę to wszędzie i mężczyźni wariują na mój widok, ale od życia oczekuje tylko jednego uczucia i miłości. Nie ważny jest dla mnie wygląd faceta,to czy ma kasę itp, musi być tylko zadbany i co najważniejsze okazywać mi uczucie na każdym kroku wspierać, porostu kochać a ja oddam tą miłość z podwójną mocą, mogłabym nawet z takim mieszkać pod mostem byle bym czuła tą miłość. Jestem bardzo wrażliwa, łatwo się wzruszam. Jeśli jestem kochana jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. I teraz pytanie, czy pomimo moich wad, chcielibyście mieć taka dziewczynę jak ja ??

" Nie ważny jest dla mnie wygląd faceta," "musi być tylko zadbany i co najważniejsze okazywać mi uczucie na każdym kroku wspierać, porostu kochać a ja oddam tą miłość z podwójną mocą" "Jeśli jestem kochana jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie" xxx Nieładnie tak oszukiwać.

Gość gość
gdzie tu oszustwo ?

Gość gość
wiem co masz na mysli zadbany nie rowna sie od razu przystojniak, zadbany tzn. dbajacy o higiene, nie zarosniety na twarzy, posiadajacy w miare kompletne uzebienie, najlepiej tez wlosy na glowie (jesli lysieje to ok, ale nie, ze przynalezy do grupy dresiarzy) no i zeby nie chodzil w przepoconych ciuchach. O to chodzi.

Gość wrażliwaa
możesz rozwinąć i napisać dlaczego nie ? i dlaczego uważasz że oszukuje, napisałam że nie musi być przystojny ale to nie znaczy że chciałabym być z brudaskiem spod monopolowego :p

Gość gość
w dresiarzach jest zle to, ze nie umieja kochac tak jakbym chciala, zobacza tylko cycki i d**e

Gość gość
poza tym ja np. jestem spokojna i nie moglabym wytrzymac z kims agresywnym

Gość gość
dla mnie jestes brzydka habeta nawet bym na ciebie nie wysmarkal sie

Gość wrażliwaa
hej możecie skupić się na moim pytaniu ??

Gość gość
ten brzuch w ogole na mnie nie dziala co z tego jak pewnie w glowie pusto i bylabym dla takiego jedna z wielu

gość dziś poza tym ja np. jestem spokojna i nie moglabym wytrzymac z kims agresywnym xxx Nie lubisz łobuzów takich jak Bohun, Khal Drogo albo Ted Bundy?

Gość gość
Nie,bo nie lubie lasek,ktore sraja wyzej niz d**e maja.Tekst o tym,ze kazdy facet sie za toba oglada na ulicy...Prosze cie...Poza tym,nie podoba mi sie,ze utrzymuje cie babcia to znaczy,ze nie masz szacunku do starszych ludzi,pewnie w ogole do ludzi.Wez zejdz na ziemie i sie ogarnij.

Gość gość
pokaz fotke to bede walil konika hyhyhy :)

Gość wrażliwaa
utrzymuje w taki sposób że daje mi miesięcznie 200 zł na moje potrzeby, mieszkam z rodzicami i oni zapewniają mi żywność i dach nad głową.

Gość gość
15:53 nie, nie dziala :( agresywni faceci rowniez jakos na mnie nie dzialaja, bardziej nudza, mecza i irytuja, ci spokojni, opanowani wydaja mi sie bardziej mescy.

Gość gość
mam na imie Bydzia mieszkam w Warszawie jestem lesbijka wiec napisz prosze do mnie bydziunia@o2.pl naucze Cie sztuczek jakich nie znasz

Gość gość
Autorko, jestes nieco rozchwiana i niedojrzala, ale wydajesz sie sympatyczna. Lepiej znajdz jakas prace i odciaz babcie :) Bo to troche niefajne

Gość gość
Ale dlaczego nie pracujesz? Skoro jesteś taka śliczna, jak piszesz, to spokojnie dostałabyś pracę w jakimś butiku, nie spożywczaku, ale jeśli masz prezencję, to nie powinnaś mieć problemu z znalezieniem pracy w handlu, jak pisałam butik, jakiś firmowy sklep w centrum handlowym.

Gość gość
Nie lubie facetow typowo pieknisiowatych, takich turasow :? ciemnookich brunetow. Blondyni gora, blondyni sa slodcy i maja ladniejsze oczy.

Gość gość
widze pelno takich lalusiowatych facetow wlasnie, kazdy wlos wystylizowane, brunety ciemnookie, twarze idealne... w cholere nudni sa dla mnie tacy

Gość wrażliwaa
wiem że powinnam pracować, ale praca przy kasie odpada bo nie umiem jej obsługiwać i boje się sytuacji gdzie nie będę wiedziała ile wydać, pomylę się przy liczeniu, mam z tym problemy. Ogólnie raczej jestem też nieśmiała, mam problem z kontaktami z ludźmi.