Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiollllos

Czy rozpoznajecie ze facet jest was zakochany jak udaje ze was nie widzi

Polecane posty

Gość prawiollllos

Jest pewna dziewczyna, w której jestem zakochany,ona ma 25 lat ja 32 przy czym nigdy nie miałem dziewczyny.Za każdym razem gdy jestem w jej pobliżu odruchowo zachowuje się tak jakby jej nie było,nie rozmawiam z nią i nie patrze w jej kierunku taki mechanizm wyparcia.Czy ona mogła się domyśleć ze się w niej podkochuje ? cały czas koncentrowałem się żeby tego po sobie nie poznać. Zasadniczo wiem ze nigdy z nią nie będę ona jest piękna inteligentna towarzyska a ja nigdy nie miałem dziewczyn poza tym ma super chłopaka który do niej pasuje,wyglądają jak z żurnala,nie przeszkadza mi to wcale, może to i nawet lepiej.Chodzi mi tylko o to by tego nie poznała.

Gość gość
ci co tak pięknie wyglądają, jak z żurnala(!?), to zwykle kiepsko kończą daj jednak po sobie chłopie poznać, żeś zakochany! ;)

Gość gość
na pewno nie wie,mysli odwrotnie,ze jej nie lubisz,olewasz ją mnie też tak niektórzy ignorowali to zawsze uznawałam,że mnie mają gdzieś,nie lubią,wolą omijać,zapewne nie pomyliłam się

Gość prawiollllos
to chyba dobrze ze przynajmniej nie poznaje wolałbym to zachować dla siebie.

Gość prawiollllos
up

Gość gość
Co ty p********z czlowiecze! Zakochany i udawanie brak zainteresowania? Czy ty umiesz rozumowac logicznie? Widzisz wogole jak to brzmi?,ty lepiej zostan kawalerem z takim ptasim mozdzkiem.