Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowupopelnilamblad

zepsulam te znajomosc

Polecane posty

Gość znowupopelnilamblad

chociaz pewnie i tak nie miala szans.....zaczela sie od seksu, cudownego. Ale dobrze sie dogadywalismy mielismy kontak. Wspolne kino, rozmowy itp powiedzial, ze nie chce zwiazku, ze zostal zraniony itp, szuka tylko niezobowiazujacej znajomosci. Ja stwierdzilam, ze moze uda mi sie go rozkochac. Ale po pewnym czasie zaczal mniej pisac, badz nie odpisywac (naprawde duze rowniez on pracuje). Niestety po tym zaczelam go zasypywac smsami dzownic, pytac czemu nie odpisuje itp i czym wiecej pisalam, on nie odpisywal....i tym zepsulam znajomosc.Tydzien temu doproawdzilam do spotkania, kilknascie minut rozmowy, ale raczej nie wyjasnilismy niczego do konca, nie rozumial moich argumentow.I mysle, zeby teraz po tygodniu ciszy napisac do niego smsa w stylu, ze jesli znajdzie czas i bedzie mial ochote na piwo czy wspolne spedzenie czasu, moze uda sie nam zapomniec o tym wszystkim i miec normalna znajomosc. co myslicie?

Gość gość
Wiesz czemu on Cię nie chce? Bo jesteś głupia. Typowy tekscik, ze nie chce zwiazku bo się boi :D Ale bzykać Ciebie to już się nie bał??? Idiotka

Gość znowupopelnilamblad
wiem, ze masz racje...ale ciagnie mnie do niego...powiedzial, ze pretensjami zepsulam znajomosc, ale nie rozumial czemu mialam powiedzm preensje, nie rozumial tego, ze po prostu przesal sie odzywac...raz odpisal raz nie. Zamias wprost powiedziec

Gość znowupopelnilamblad
ale ja wiem o tym, spotkalismy sie na seks, to jak moge byc glupia skoro chcialam tego? pozniej po prostu zlapalismy fajny kontakt i mowil rzeczy, ktorych w takiej relacji nie powinien

Gość znowupopelnilamblad
jak wypiję z rana kawę a zawsze rano wypijam ją między 6.40 a 7.00 to po dosłownie 10 minutach odczuwam parcie na stolec i muszę skorzystać z ubikacji. Kupa jest lita o umiarkowanej smrodliwości i co zaskakujące zazwyczaj nie brudzi papieru toaletowego

Gość gość
ze nie chce zwiazku, ze zostal zraniony itp to zawsze, ale to zawsze oznacza, ze facet nie traktuje ciebie poważnie, nie chce i nie będzie się starał, ale nie ma nikogo lepszego kto dałby mu d....a na ręcznym nie chce jechać. No i liczy na to że będziesz mu tej d.... dawać za darmo i bez jakichś wymagań. Problemem nie jest to, że ty masz jakieś ale do relacji... każda by miała jak się czuje , że coś nie gra. Chodzi o to , że popsułaś mu układ w którym był seks bez zadnego wysiłku z jego strony, ot przyszedł, spuścił się i mógł się tobą nie przejmować

Gość gość
no chyba ,że jesteś walnieta i go strasznie osaczasz, dzwonisz, piszesz, zalewasz żalami i wystraszyl sie , że trafił na wariatkę

Gość znowupopelnilamblad
a ja też ni9e chce jechac na palcówie :) Uwielbiam jak jego twardy członek penetruje moja jamkę :)

Gość znowupopelnilamblad
niestety bardzo dobrze chyba to napisales... tez chcialam seksu, ale z czasem zblizylam sie do niego, byl czuly, bajerowal, byl gentelmenem, nie tylko mechaniczny seks i czesc

Gość znowupopelnilamblad
troche go pospamowalam,ale na zasadzie ze spytalam co slychav czy co on nie potrafil nic odpisac to pozniej wylalalam zale, a na drugi dzien jakby nigdy nic odpisal. ale taka sytuacja miala miejsce juz pod koniec naszej relacji. Na poczatku to on sie peirwszy odzywal

Gość gość
daj spokój, co ty robisz z siebie dziewczyno, daj mu odetchnąć :O jak zatęskni, to MOŻE sam napisze, ty ABSOLUTNIE nie pisz do niego NIC.

Gość znowupopelnilamblad
moze i ja to zepsulam...ale jakby mu zalezalo i chcialby sprobowac czy poznac mnie to inaczej zachowywalby sie na poczatku