Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Kiedy wam najbardziej brakuje ze nie macie chlopaka? Czy w oto takie wlasnie wieczory? Kiedy moznaby bylo usiasc sobie przed tv i poogladac filmy lub pojechac gdzies sieczorkiem samochodem naj jakas rzeczke polozyc sie na kocyku,posluchac muzyczki?:( mi tego strasznis brakuje... Jestem niedopieszczona. Nie w sensie seksualnym(no w sumie to tez) :p jestem atrakcyjna dziewczyna i jak widze ze sporo brzydsze dziewczyny maja chlopakow to czuje sie strasznie pominieta :( owszem mam adoratorow ale zaden mi nie odpowiada. Jak z charakteru jest ok to wyglad na nie i na odwrott.. Nie lubie nachalnych zdesperowanych chlopakow. Na wstepie juz uciekam gdy wyczuje ze to desperat. Chcialabym sie do kogos przytulic i pomiziac ;(

czujemy to samo... też wiecznie miałam dużo adoratorów ale to nie było to a jak poznalam kogos co mi odpowiadał to ja mu nie odpowiadałam i tak wlaśnie w takie weekendowe chlodniejsze wieczory popadałam w rozpacz z samotności... na szczęscie od 4 tygodni kogoś mam i jest cudowne... dziś się nie widzimy bo jest w delegacji (mam nadz.że nie kłamie) ale lepiej mi to przetrwać gdy wiem że w piątek będę w jego ramionach 😍

Gość gość
ja jestem w ciąży i też jestem sama. Mam wszystko i moje maleństwo też nie będzie poszkodowane, ale brakuje w życiu jednego. kochającego mężczyzny, z którym mogłabym pogadać, razem iść przez fajne chwile jak i przez problemy, chciałabym zasypiać w czyiś ramionach, czuć się kochana. Chciałabym, żeby ktoś przytulił mi się do brzuszka i powiedział "mały mama i ja - tata - czekamy na Ciebie". Pieniądze jednak szczęścia nie dają.

Gość gość
Ja jestem sama i dobrze mi z tym. Te romantyczne wieczory dobrze wyglądają w filmach, a rzeczywistość jest inna. Wieczna kłótnia o tv- bo zupełnie inne gusta filmowe, muzycznie też przeciwienstwa, nad jeziorem na kocyku albo komary gryzą, albo zimno, albo ktoś się kręcił, albo padało... Seks fajny, ale tylko na początku, później facet się nie angażuje i myśli tylko o swojej przyjemności. Także nie macie czego pragnąć kobiety...

Gość gość
Pieniądze jednak szczęścia nie dają. x Związek i rodzina też nie....

Gość gość
gość dziś Pieniądze jednak szczęścia nie dają. x Związek i rodzina też nie.... x A ja zawsze myślałam, że jak się jest z osobą którą się kocha i dzieci to właśnie jest to lepsze niż kupa hajsu na koncie. Ma się przynajmniej człowiek dla kogo starać, nie jest sam i nie myśli o pierdołach, a i nie jeste takim egoistą.

Gość gość
Wlasnie nie chodzi o to ze to tylko tak fajnie wyglada. Z moim bylym urzadzalismy sobie takie wieczorki przed tv :( on sobie ogladal mecz lezal na brzuchu ja siedzialam mu na tylku i masowalam mu plecki :p nie zalezalo mi na tym co leci w tv tylko ze jestem z nim. Lubilam wypady nad jeziorko polozyc soe na kocyku... Przytulic sie,calowac...jechac gdzies daleko samochodem.. Glosna muzyka,piekna pogoda.. Nie moge zniesc tej samotnosci. Bardzo tesknie za nim i za cieplem mezczyzny,za silnym ramieniem,poczuciem bezpieczenstwa :(