Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety wolą tempych osiłków niż inteligentnych męszczyzn?

Polecane posty

Gość gość

ciągle widze fajne panny z jakimiś bezmózgimi karkami, dresami a mnie olewają. czemu?

Gość gość
Spoko, po 40 wolą już tych bogatych. Musisz tylko trochę poczekać.

Gość gość
bo pisze się tępy durniu

Gość gość
i oczywiscie ty zaliczasz sie do inteligentnych 'męszczyzn'?

Gość gość
"Spoko, po 40 wolą już tych bogatych." Po 40tce to one już nie mają żadnego wyboru. Wezmą każdego, który się nawinie. :)

Gość gość
Dokładnie!

Gość gość
No nie wiem czy po 40 wezmą każdego, kto się nawinie... Ja mam 38 lat jestem po rozwodzie i byle kogo nie chcę, wolę byc sama. Jak miała 20 lat to nie patrzyłam, czy facet ma kasę, pracę itd. Teraz już gołodupca i lenia nie wezmę. Facet ma mi pomagać w życiu, a nie przeszkadzać. A poza tym autorze, myślę, że nie możesz znaleźć kobiety, ponieważ nie jesteś ani umięśniony, ani przystojny, ani bogaty, ani inteligentny niestety... Spróbuj zmienić jedną z tych cech na plus i kandydatka się znajdzie...

Gość gość
widocznie obracasz sie w takim towarzystwie. w moim swiecie jest zupelnie inaczej

Gość gość
a jaki to świat? :p

Gość gość
przypakuj a będziesz miał każdą

Gość gość
ciągle widze fajne panny z jakimiś bezmózgimi karkami, dresami a mnie olewają. czemu? x Bo nie masz chłopie wykształcenia, a kobiety podnieca inteligencja. Taki kark jest w swojej dzielnicy szanowanym psychologiem. On doskonale wyczuwa ludzi i pyta czułym basem czy "masz jakiś problem"?

Gość gość
to swiat ludzi roznych, malych i duzych, chudych i grubych, brzydkich i ladnych ale jakos nie kojarzacych sie w pary typu dziunia i miesniak....dobieraja sie bardzo udanie pod wzgledem charakteru. nie wszystich lubie ale wszystkich znajomych wybory szanuje, widac ze im dobrze. tacy po porstu yntelygentni ludzie

Gość gość
Tępych osiłków to wolą tak mniej więcej do 25 roku życia bo potem klapki z oczu spadają jak mojej siostrze co wyszła za mąż w wieku 23lat za takiego łysego kibola,karanego w dodatku lesera i pijaka. On jej zaimponował w pewnym okresie ale teraz siostra ma 30 lat i już z nim jest.Została z kilkuletnim dzieckiem i liczy że na nowo ułoży sobie życie z jakimś normalnym facetem.

Gość gość
Bo to wlasnie tak do 25 r.ż kobiety fascynują łyse chłopaki którzy cały dzień siedzą na siłowni, nie pracują bo przecież "praca jest dla frajerów" dlatego tyle jest samotnych matek przed 30tką bo jak taki ktoś może zapewnić byt rodzinie ?

Gość gość
"Została z kilkuletnim dzieckiem i liczy że na nowo ułoży sobie życie z jakimś normalnym facetem." x Jak się było młodą i atrakcyjną to się ruchało z badboyami, a teraz po 30tce szukamy frajera, który zapewni stabilizację i zaopiekuje się starą dupą i jej bachorem??? Faceci nie dajcie się tym modliszkom nabrać!!! Nigdy nie żeńcie się z takimi kobietami, a już nigdy przenigdy nie płodzicie z taką kolejnego dziecka, bo wpadniecie jak mucha w gówno i zniszczycie sobie całe życie.

Gość gość
up Popieram, lepiej byc sam niż jeleniem robiacych na cudze bachory. Takie szmacisko i tak bedzie z tobą tylko z koniecznosci, w wolnych chwilach marzac o ruch/aniu z badboyem.

Gość gość
tak właśnie jest a potem się żalą jacy mezczyzni to *****cze, zdradzaj i tak dalej :D

Gość gość
Nieudane prowo z bledem ort zeby zdeprecjonowac tematy na temat debilizmu kobiet.

Gość gość
Nie oceniaj pochopnie. Moj maz tez wyglada jak wedlug ciebie bezmozgi dres. Genetycznie jest lysy, wysoki 186cm, duzo cwiczy, sport jest jego zajawka, ma wytatulowane rece a do tego jest przeinteligentny, odpowiedzialny, sympatyczny bardzo wesoly i ujmujacy czlowiek. Juz 11 lat jest moim najwiekszym przyjacielem. Wiec nie generalizuj. Nie zrzucaj winy na wybory kobiet, najwyrazniej ty masz jakies braki i popracuj nad nimi

Gość gość
Ja kocham osilkow wlasnie takie karki, oj wtulilabym sie teraz w tskiego mmmm

Gość gość
I tępych inteligenciku piszemy w ten sposob

Gość gość
21:41 ale mucha lubi wypadac w gowno kolego :)

Gość gość
22:33 :) ja tez mam takiego ale ma 180 cm wiec troche niższy , pakuje non stop, tatuazy nie ma, rowniez łysy, mily cieply oddany kochany i zawsze przyjaciel i do glupich nie nalezy :)

Gość gość
Ja wolę inteligentnego okularnika, szczupłego, może mieć bardzo małe mięśnie, najlepiej lekarz. Podniecają mnie lekarze. Tylko, że mało takich po ulicach chodzi. Same karki, dresy, mięśniaki albo przeciętniaki. Ja chcę faceta z klasą, lekarza, od dziecka o tym marzyłam, a teraz co, wielkie G

Gość gość
"Ja wolę inteligentnego okularnika, szczupłego, może mieć bardzo małe mięśnie, " ale jedno musi mieć wielkie PORTFEL

Gość gość
męszczyzn ? hahaha tempych hahaha.litosci .Inteligentny nie jestes na pewno,a czy jestes osilkiem ,to tez watpliwe.