Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy fiolet jest tylko dla dziewczynek?

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam dziś synkowi 2-pak spodni takich miękkich niby dresowych w odcieniu ciemnego fioletu. Tzn jedna para z fiolet dominującym z roznokolorowymi grzybkami:) druga w błękitno-biale paski z fioletowymi ściągaczami. Bardzo mi się spodobały gdyż są nietypowe, wiekszosc spodenek dla chlopcow jest szaroburych a ja mówię o 7 msc niemowlęciu. Tak się zastanawiam czy te ubranka nie są przypadkiem dla dziewczynki:) wielkiego znaczenia to nie ma dla mnie, różu ani kwiatków nie ma, a śliczne są.

Gość gość
Takiemu bobasowi pasują :)

Gość gość
O ludzie!!! Dlaczego niby chłopakowi nie można kupić nic w tym kolorze?!?! Bez przesady! Kwiatki,motylki,serduszka...są zarezerwowane dla dziewczynek-ok,ale fajne spodnie w odcieniu fioletu- nie widzę problemu!

Gość gość
Mój mąż nawet nosi fioletowe koszulki

Gość gość
Ja nie mówię że nie wolno, akurat do sklepu weszłam w tym celu i juz brałam jakieś nudne/granatowe ale zauważyłam te i się "zakochałam". Tylko obejrzałam pod kątem różu, kwiatków, serduszek. Wydaje mi się, że to model unisex i takie są najlepsze, gdyż już ciężko patrzeć na te róże dla dziewczynek i szarości dla małych chłopców. A facet w fioletowej/ liliowej/różowej koszuli...super! Bardzo sexy!

prosze cie.. :) pewnie, ze nie! ja swojej malej kupilam kilka rzeczy w niebieskich kolorach i w du++ mam czy to ciuszki dla chlopczyka - niebieska opaske z kokardka tez mam. Fiolet pasuje do kazdego i chlopczyka i dziewczynki.