Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscz

poznalam kawalera po 40..

Polecane posty

Gość goscz

Dokladnie to ma 45 lat oraz córkę 14 letnia, z ktora nie mieszka, ale sie widują. Spotykamy się 3 miesiące z przerwami 3 tyg (plywa). Dobrze sie rozumiemy, spedzamy milo czas jednak ostatnio mnie zaskkoczyl. Oznajmil mi, ze wg niego milosc do matki zawsze bedzie najwazniejsza i silniejsza. Zastanowilo mnie to.. Zaden z moich partnerow nie wypowiedzjal sie w podobny sposob. Jako kobieta..pomyslalam sobie, ze to zly objaw. Moze oznaczac ceche i chec niewiazania sie na powaznie z kobieta ..bo przeciez mama zawsze ugotuje, ukoi nerwy..a ja (wizualizujac) zawsze bede na 2gim miejcu. Co o tym sadzicie? Ps mam 35 lat, mialam meza, bezdzietna.

Gość gość
A wez go kopnij w jaja i odwroc sie na piecie. Golym okiem widac ze to byl i jest stary maminsynek i to co ona powie zawsze bedzie swiete. Jestes stosunkowo mloda zeby ulozyc sobie zycie z kims normalnym i przynajmniej z troche mlodszym . To jakis p******y stary k***s.

Gość gość
Musisz wziąć pod uwagę jego cechy charakteru i umiejętności. Zamieszkajcie razem na próbę i zobaczysz. Wiadomo w tym wieku może Ci się wydawać, że już nic lepszego Ci się nie trafi ale lepiej sprawdzić czy facet umie zmywać albo włączyć pralkę. Bo jeśli Ty masz wejść w role jego matki to po co Ci taki związek???

Gość goscz
Mieszka na szczescie osobno, jednak jak jest w Polsce codziennie ttam bywa, je obiady i wychodzi z nimi na spacery. Nie raz przedlozyl spotkanie nasze, czy godzine pozniejsza bo z rodzicami spedzal czas. Poki co nie przewiduje mieszkac z nim na probe.. Nie lubie tak rozdrabniac sie.. Musze miec pewność zanim zamieszkam, ze to nie dla zabawy tylko w jakims celu sluzy przeprowadzka. Zwykle jest opiekuńczy jak jestesmy razem, jednak gdy ostatnio nagle musial przypilnować ojca to prawie wyrzucił mnie z jadącego auta, żeby nie spóźnić sie do niego, bo chwilowo został sam.. :|

Gość gość
Może mu chodziło o córkę?

Gość gość
Nie. Corka mieszka z jego ex. Jego mama zadzwoniła i poprosila, aby został z ojcem bo ona wychodzi. Byliśmy oddaleni o 30 km od ich domu i on tak pedzil do ojca. Widziałam, ze byl zly zemusial mnie odwiezc jadac przez mój dzielnice, bo zaproponował mi ze wysadzi mnie na przystanku i da na bilet zkm :| Slabe to troche, bo jak sie proponuje kobiecie spędzenie wspólne dnia to wypadałoby chociaż odwiezc po dom.. Co o tym myślicie?

Gość gość
Myslimy ze to melepeta bez wlasnego ja. Nad czym ty sie zastanawiasz?,szkoda czasu na maminsynka nie licz na to ze sie nagle zmieni dla ciebie to nie ta bajka.

Gość gość
45 letni kawaler? To niech już tak zostanie... Skoro nawet nie związał się z matką swojego dziecka, to raczej dobrze o nim nie świadczy. A już to, co opisałaś że zostawia cię gdzieś na przystanku i pędzi do tatusia to juz w ogóle

Gość goscz
Tak.. Właśnie to podpowiada mi intuicja, ze On nie potrafi odważyć sie i wziac odpowiedzialność za swoje życie i zyc własnym życiem. Po tej akcji z przystankiem wieczorem wyslal mi smsa czy moze przyjechać na noc przytulic sie :| Oczywiście nie odpisalam mu..

Gość gość
Kobieta w twoim wieku powinna juz dobrze wiedziec czego oczekuje od faceta jesli on nie spelnialby moich oczekiwan to bez cienia watpliwosci spuszczam takiego na drzewo. Szkoda czasu i zycia na takich ,, kawalerow''