Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzywane dziewczyny nie nadaja sie do zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Co najwyzej na raz moze kilka razy skoro same siebie postrzegaja jak seks zabawki jednorazowego uzytku wiec powinny byc tak traktowane i sa. Natomiast z dziewica warto sie zwiazac i ozenic bo taka szanuje przyszlego meza (ktorego jeszcze nie zna) i czeka na tego jedynego.

Gość gość
No coz nie ruszana to nie ruszana... W koncu tyle starych panien lata z tego powodu bo wlaza do wyra wszystkim jak leci a pozniej sie dziwia ze nikt ich nie chce...

Gość gość
Niekoniecznie.Jest duża ilość dziewic które po rozdziewiczeniu właśnie zaczynają się puszczać :-)Nie można takich spraw uogólniać

Gość gość
No wlasnie wiekszosc dziewic sie puszcza w wieku 15 lat potem dopiero kolo 25 lat zachciewa sie im meza dzieci i stabilizacji i... Nie znajduja! Bo nie sa dziewicami te ktore czekaly do slubu sie nie puszczaja.

Gość gość
Jako dziewica 25 letnia powiem wam, że ja też nie nadaję się do związku :D

Gość gość
Ok nie kazda dziewica nadaje sie do zwiazku bo moze miec zryty charakter ale na 100% kazda nie dziewica nie nadaje sie do zwiazku ze wzgledu na sfoje fizyczne uposledzenie...

Gość gość
11:11 fizyczne upośledzenie? A co z tym procentem kobiet, które rodzą się bez błony?

Gość gość
To raz, a dwa jaka masz gwarancję, że dziewica nie zacznie się puszczać? Mało to takich przypadków? Jak się nie podobasz dziewczynie to żadne dziewictwo nie da ci jej wierności, nope.

Gość gość
11:26 masz na mysli te 0,04% ?

Gość gość
ale cep... nie tylko rodza sie bez blony, czesto traca ja w inny sposob przed wspolzyciem, ale szkol tu pan niedouka:O

Gość Spelnionyzdziewica
Moja żona była dziewicą i powiem wam, że coś w tym jest. Poprzednie kobiety miały wielu partnerów i teraz z perspektywy czasu widzę, że swoją ukochaną traktuje całkiem inczaczej. Nasz seks jest długi, urozmaicony i cieszę się z tego, że ona dochodzi. Z poprzednimi myślałem głównie o swojej przyjemności. Co więcej ona okazuje mi dużo czułości i docenia mnie. Poprzednie to były przysłowiowe kłody. Z obecną partnerką dopiero czuję się spełniony. To cudowna świadomość, że jest się z kobietą, dla której było się pierwszym. Pomimo, że jesteśmy już trochę ze sobą nadal jesteśmy w sobie zakochani i uczucie ciągle rośnie. Pozdrawiam :classic_cool:

Gość gość
Nie chciałbym dziewicy bo gdybym ją rozdziewiczył to mogłaby zakochać się do szaleństwa a taka miłość jest niebezpieczna.Nie dałbym rady żyć z psychopatką.

Gość gość
11:45 co za durny argument... "jak sie nie podobam to dziewica nie bedzie mi wierna" jak sie nie podobam to taka nawet nie bedzie chciala miec ze mna nic wspolnego wiec o czym ty gadasz...

Gość gość
bylem z dziewica, przespala sie ze mna i zaraz zostawila dla innego bo uznala, ze musi poznac wiecej facetow

Żona dziewica ale sam sypiał z innymi.To jest właśnie to,sami sypiacie z kim popadnie ale panna musi być dziewicą buahahaha :D

Gość gość
argument z niepodobaniem się jest bardzo sensowny debilu

Gość gość
11:48 a co mnie to obchodzi jak stracily blone? albo ja ma albo nara do jakiegos roochacza ktoremu wszystko jedno i bedzie cie traktowal jak seks zabawke!

Gość gość
11:51 i mieliscie po 15 lat jak cie zostawila tak? Argument z nie podobaniem sie akurat w tej dyskusji nie ma sensu i nie projektuj swojego debilstwa na mnie.

Gość gość
Stado durni... Znam zonki które trzymały do ślubu a później jak się rozktecily to dawały każdemu.. Bycie dziewica do ślubu nie gwarantuje wierności i szacunku.. Moja żona nie była dziewica a jest mi wierna juz 15 lat.. A tamci mieli dziewice raz a teraz od kilku lat pod dachem kur*y trzymają. .

Gość gość
Żadna porządna dziewica nie zwiąże się z facetem, który sam nie jest prawiczkiem i chętnie korzysta a na żonę nie szuka miłości tylko błony.

Gość gość
Używani faceci nie nadają się do związku. Tylko mężczyzna, który trzyma prawictwo z szacunku dla przyszłej zony, aby ona wiedziała, ze nie bylo nikogo przed nią i razem odkrywają swoje ciała nadaje się na męża, reszta jest nic nie warta - a zwłaszcza ci co chcą dziewic a sami prawiczkami nie są.

Gość gość
Wy duzo bedziecie wiedziec czego my bedziemy szukac ;) ja dopiero po seksie decyduje czy beda z jakas czy nie :P

Gość gość
Widzicie związek dziewicy z prawiczkiem?Ciekawe jak dojdzie do seksu :-)

Gość gość
12:24 widzimy, normalnie :)

Gość gość111o
Właśnie rozeszlam się ze swoim mężem po ponad 20 latach małżeństwa. Odechcialo mu się rodziny. Rozumuem, że teraz mam być sama do końca życia,tak?

Gość gość
Tak, jeśli masz ślub kościelny, to masz byc sama do końca życia. Zdrada jednego małżonka nie zwalnia z przysiegi drugiego.

Gość gość
Po ponad 20 latach? Zakladam ze masz cos kolo 50 wiec nawet jesli bylabys dziewica to i tak juz bylabys sama :D

Gość gość
Ale bania :D używane to sa ciuchy, ktore kupujesz na wage.

Gość gość
Wy amatorzy dziewic! Gdzie jesteście? Ja mam 27 lat i zawsze miałam powodzenie, ale jak się jeden z drugim dowiedział, że przed ślubem nie może liczyć na seks (żadne tam pettingi i inne takie) to uciekał gdzie pieprz rośnie. Teraz po latach widzę, że moje koleżanki mają rodziny a ja nie. Żadna nie czekała do ślubu. Jak ja nienawidzę tej waszej hipokryzji. W necie szaleją jacyś fanatycy dziewictwa, a w normalnym życiu każdy wyjeżdża z tekstem, że "nie będzie kupował kota w worku". Z ostatnim facetem byłam 3,5 roku i najpierw się ucieszył i zapewniał ze bedzie czekał, ze to zaszczyt, ze pocałunki mu przed ślubem wystarczą, a potem odszedł do lafiryndy 32-letniej, z niezłym przebiegiem i teraz są po ślubie! Powiedział mi, ze przeprasza, ale jest słaby, wyszedł z niego samiec i na mnie nie zasługuje. Co racja to racja, ale mnie nikt nie odda tych straconych lat. Szukacie dziewic, a potem chcecie się do nich dobrać nie deklarując niczego!