Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj pierwszy raz zapalę zioło. jakieś wskazówki dla początkującej?

Polecane posty

Gość gość
Nie polecam, strata kasy na to g****o. Lepszy humor mam po nawaleniu się alkoholem jak po zjaraniu zioła.

Nie słuchaj tego cymbalisty, po alkoholu jest całkiem inna bania niż po zielsku. Jak będziesz stresować się przed zapaleniem, to tylko pogłębisz swój kiepski stan. Ja nauczyłam się, żeby sobie nie wkręcać, bo z banią trzeba płynąć :)

Gość gość
Czy nakłanianie do narkomanii jest w tym kraju legalne?! Gdzie jest moderacja tego forum?

Gość gość
alkohol (który piję od święta) to też narkotyk, tylko legalny. nie zamierzam też próbować kwasów, koki i innych cudów. a maryśka też nie ma tak drastycznych skutków.

Gość gość
Nie ma?! Mam znajomego, który marihuaną "leczył się" z narkotyków twardych. Miał dosłownie dziury w mózgu. Kłamał jak z nut, oszukiwał, okradał nas swoich - swoich przyjaciół i też twierdził, że marysia to nic złego. Każdy narkotyk jest złem z samego dna piekieł.

Gość prawictwo pospolite 195
wódka może byc dobra , a może byc zła zależy jak sie jej używa

Gość gość
Alkohol w rozsądnych ilościach jest dla ludzi. Narkotyki nie! W żadnych ilościach! Jakim trzeba być słabiakiem i tchórzem, żeby w ten sposób zagłuszać rzeczywistość,z którą przecież i tak kiedyś przyjdzie się zmierzyć!

Gość gość
Rada nr 1 - nie bierz tego gowna do ust, to, ze inni spedzaja czas na niszczeniu swojego zdrowia, nie uznacza, ze musisz sie znizac do ich poziomu, do wpisow powyzej, wszystko co jest szkodliwe nie jest dla ludzi, zarowno alkohol jaki marihuana niszcza komorki mozgowe, a wodka i metale ciezkie zawarte w papierosach szczegolnie!!!