Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaa253

Grafika gdzie się uczyć w Poznaniu

Polecane posty

Gość aniaa253

Hej! Jak w temacie. Szukam w Internecie opinii, ale trudno coś znaleźć, więc piszę tu w nadziei, że ktoś poradzi. Otóż chciałabym uczyć się grafiki (Photoshop i inne programy graficzne). Z PS miałam na razie tyle wspólnego, że poprawiałam zdjęcia z wakacji. Obecnie przerabiam video kurs PS od podstaw. Chcę iść dalej w tym kierunku. Może jest ktoś z Poznania kto ukończył studia podyplomowe w grafiki w Collegium da Vinci? Chciałabym wiedzieć czy są to studia dla takich początkujących jak ja, czy to już raczej wyższa szkoła jazdy i lepiej wybrać np. kurs w Centrum Edukacyjnym NOVA (mamy tam kurs grafiki I, II i III stopnia, szkoła ma dobre opinie w Internecie)?? Nie wiem gdzie więcej się nauczę i co będzie lepsze.. Może ktoś z Was wie? Będę wdzięczna za wszelkie rady i opinie. Pozdrawiam:)))

Studiuję Grafikę na III roku i bardzo się rozwinęłam poznawaliśmy od podstaw prawie cały pakiet Adobe Ps AI Id Ae. Pracownie komputerowe w Collegium Da Vinci są dobrze wyposażone pracujemy wszędzie na Windows 8 więc jest komfort pracy. Wykładowcy pomagają w rozwoju nie jest to sucha teoria tylko 90% praktyki i naprawdę można się sporo nauczyć. Polecam :)