Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogromne zaparcia

Polecane posty

Gość gość

Hej od roku mam problem z załatwianiem. Cierpiałam na chroniczne zaparcia. Okrponie mnie to irytowało dlatego postanowiłam "pomóc" sobie palcem. Prawda jest taka że wygrzebywałam kupe palcem bo nie hyłam w stanie tegozrobić normalnie. Strasznie bałam sie "zakorkowania" załatwiałam sie ok. 3 razy dziennie. Ale miałam dość psychicznie Czekałam aż wszyscy opuszczą dom żebym mogła sobie ulżyć. Zaczęłam brać czopki żeby przywrócić naturalny cykl. Ale jak wiadomo takie "pomoce uzależniają". Odstawiłam czopki i teraz czuje sie napęczniała dodatkowo nie robiłam kupy od tygodnia. Czy jest szansa że kiefyś wszystko wróci do normy? Pomocy!!! Nie moge tak życ

Gość gość
Jest dobry sposób na radzenie sobie z tym problemem wejdz do wanny i mocnym prysznic skieruj go w o***t tak żeby trochę wody dostało się w o***t wtedy bez problemu się załatwisz mowię poważnie.

Gość gość
Teraz sezon na sliwki wiec wpieprzaj ile sie da nic lepszego i naturalnego ich nie zastapi, zima jedz codziennie kilka suszonych. Proste i skuteczne i nie mow mi ze na ciebie to nie dziala bo moja mama tez sie wspomagala ziolami odkad zaczela jesc sliwki wszystko wrocilo do normy.

Gość gość
Oczywiście sliwki to dobry pomysł po sezonie można jeść suszone ale ten sposób z prysznicem w razie czego też jest skuteczny.

Gość gość
Mi pomaga siedem zbóż men od bakomy-taki jogurt

Gość gość
A jesli chcesz zeby cie dokladnie przegonilo to do sliwek dolacz pare lykow mleka.

Gość gośćfifi
Mnie pomaga dużo wody, kefir i docopeg. Kiedyś też nie miałam problemów ale to pewnie wina ~śmieciowego żarcia.

Gość kolenika
Jeśli chodzi o zaparcia to też miałam z nimi problem. Wtedy zażywałam dicopeg, który nie posiada glutenu na który jestem uczulona. Teraz zmieniłam dietę i jest powoli widoczna poprawa.

Gość gość
śliwki 100 % skuteczności

Gość gość
Seks analny z reniferem. Akurat jest sezon na renifery :classic_cool:

Gość gość
To nie byłby najlepszy pomysł bo efekt byłby nieciekawy :P Zaparcia ty przeważnie wynik złego żywienia i od tego trzeba zacząć ale na początek trzeba będzie zacząć od kuracji dicopegiem czy lewatywy bo złogi w jelitach będą przeszkadzać.