Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktore imie wybrac dla corki

Polecane posty

Gość gość

z gory zaznaczam, ze krytyka i ublizanie bede ignorowala: Bozena, Helena czy Grazyna dziekuje z gory za odpowiedzi

Gość gość
Helena - dość popularne ostatnio. Więc prowo nie dopracowane.

Gość gość
Wymysl inne,te są okropne

Gość gość
to nie jest prowo :o

Gość gość
Henryk albo Józef

Gość gość
w sumie moglam sie spodziewac odpowiedzi na takim poziomie, to w koncu kafeteria, zapytam gdzies indziej

Gość
okropne imiona, ale Helena jest jeszcze do przyjęcia, chociaż może pomyśl nad Hanią?

Gość gość
Hania to imie dla prostej dziewuchy ze wsi, helena to imie z mitlogii greckiej bardzo popularne w calym swiecie zachodnim, wiec nie bardzo rozumiem po co jej ta 'hanie' wciskasz, a ty 'thineczka' jak masz na imie, skoro te sa takie okropne? jesli tina to niezla z ciebie hipokrytka, ja bym takiego imienia psu nie dala 🖐️

Helena to przepiękne imię, kojarzy mi się z taką arystokracją, jest bardzo dostojne, eleganckie. I zawsze to jakaś odmiana od sztampowej Oli czy Kasi. Nazwij 'Helena'!

Moje imię jest ładne i na pewno dość oryginalne. Thineczka jest od nie od imienia ale od mojej chudości (thinspiracje,pro ana).Takie imiona to dla starych bab,moje Babcie i ciotki maja tak na imię :P.Helena to teraz co druga dziewczyna w szkole.

Gość gość
ok, wybieram helena w takim razie, dziekuje za odp, ps nie wiedzialam, ze to imie jest popularne w polsce teraz, mieszkam w australii

Gość gość
Okropne i paskudne to wy jesteście - Dżesiki Oliwie Nikole i inne Klaudie

Gość gość
Grażyna nie. Do pary z Januszem. Bozenka z klanu. Helena jest z tych 3 najlepsze. Zwłaszcza że mieszkasz za granicą.

Helena, moja siostra. Ma tak na imię, więc uwielbiam. Basia też ładne, Grażyna również ,ale trochę twarde.

Gość gośćskóra i kość
Helena doskonale nadaje się do pary z Zofią, nie wiem skąd to moje przeświadczenie:) Znam taką starszą panią, którą mąż woła Helen i wiesz, fajne to jest. Pewnie chciał staromodne kiedyś imię trochę oswoić ale to super do tej pani pasuje, jest nieco żartobliwe w tym wydaniu. I Helena z tych trzech, jedynie słuszne, wierz mi:)

Gość gość
dobrze,że wybrałas Helenę :) bardzo ładnie brzmi to imię,w dodatku można fajnie zdrabniać np Lenka... Bożena i Grażyna sie nie umywają nawet