Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cała prawda o Petrowie

Polecane posty

Gość gość

Kojarzycie jego mordkę z avatara? Wielokrotnie podkreślał, że to jego prawdziwe zdjęcie... Spójrzcie na zdjęcie w górnej części tej strony, w razie potrzeby kliknijcie je i wyskoczy Wam Pietrow: http://twojprogram.tv/opis/zdrady-po-lekcjach-43/64558823/443 A pod spodem jest jego krótka charakterystyka: Ula Kochan jest bardzo zakochana w swoim mężu Rafale, nauczycielu WF-u w liceum. Jak dotąd byli szczęśliwym małżeństwem, lecz od pewnego czasu mężczyzna stał się oziębły dla żony. Natomiast dostaje czułe esemesy od nieznanej kobiety. Ula prosi detektywów o pomoc. Śledczy szybko ustalają, że mężczyzna wpadł w oko Małgorzacie Mackiej, z którą pracuje w jednej szkole. Spotyka się z nią nawet po lekcjach, lecz ich schadzka kończy się jedynie na pocałunkach. Mężczyzna nie zamierza pójść z nią do łóżka. Detektywi odkrywają, że to nie ona jest tajemniczą kobietą, z którą Rafał wymienia pełne czułości wiadomości. Okazuje się, że Małgorzata go szantażuje, grożąc, że zdradzi jego słodką tajemnicę. Dalsze śledztwo ujawnia szokującą prawdę.

Gość gość
Ha! Mam cię, wygląda na to, że bardzo dokładnie oglądasz ten kanał... Wcześniej tego nie skojarzyłem, bo nie oglądam takiego chłamu, ale cała twoja osoba to właśnie ten detektyw! Musisz zatem bardzo dokładnie to oglądać. A to przecież Polsat Cafe... taka telewizja dla bab. Jesteś gejem czy może w młodości ktoś odciął c***indolka? http://www.teleman.pl/tv/Zdrady-Po-Lekcjach-43-1205169

Gość gość
No i co? Trafiłem w czuły punkt? Demony przeszłości dają znać o sobie? Brak pindolka pewnie boli, a tobie pewnie zostawili jajka... więc kręcą cie takie akcja na kafe, jednak wiesz, że nic z tym nie zrobisz, bo przecież nie masz pindolka... i napięcie rośnie, hormony buzują.

Gość gość
Co tak ciągle edytujesz swoje wiadomości? Coś nie wychodzi dzisiaj? A może nigdy nie wychodziło?

no i wszystko jasne! .. nie ma i dlatego zazdrosci mi mojego! nie martw sie wszystkowiedzacy. na szczescie medycyna stoi na troche wyzszym poziomie niz przed dwudzistu laty.. dorobia ci :)

Gość gość
Petrowa wszędzie pełno... tylko nie tu. Dziwne.

Gość gość
A dobra już jest. Tylko się pojawił i od razu edytuje swoje posty.

Gość gość
Hmm... taka pogoń za rozmiarem. Pindolka już nie ma, ale chociaż literki na kafe będą duże i zdrowe.

Gość gość
No i co? Teraz robisz spam u góry, żeby ten wątek jak najszybciej spadł na drugą, albo i trzecią kartę... Muszę coś zjeść, wrócę wkrótce i możesz być pewny, że odkopię ten wątek, choćbyś go przywalił swoim gów*em, a ja miałbym go szukać na 150 karcie.

Gość gość
Te edytowanie postów śmierdzi mi Wilkiem :-O

Damian spoko, 100% facetem i hero można być i bez pindolka, w końcu część kobiet uważa że najseksowniejszy u faceta jest mózg ... ale, no tak ...i tu mamy problem :)

Gość gość
Masz bardzo wysokie IQ? Hahahaha żałosna babo z ci.pą :-D Matka powinna cie usunąć pomiocie kórrrrrrwwwwwwuuuuuuuyyyyy i alfonsa z Warszawy

Gość gość
Cała prawda o Petrovie jest taka, że to Koke, który oglądał ten chłam w tv i nigdy nie odszedł. Oczywiście miał kryzys kiedy pomyślał, że może pokochać Nieogryzka. Wtedy odszedł na moment. Real nie był bajkowy. Koke wiedział, że ma już spalony nick. Pisał z pomarańczy i czytał co tu piszą. Specjalnie daje wskazówki jak go rozpoznać nie bez powodu wybierając do hejtu określone grono osób. Okazuje też sympatie innym też nie bez powodu. Taki projekt. Tylko po co Koke?

Gość gość
Petrov to Wilk 🖐️

Gość gość
Koke lubił Fridę.. Po co by to robił? I czemu Niestała jest nieopisana?

Gość gość
I ma ochotę na imperium. Jako Władca Lalek zarywał do Wachlarza niszcząc wersety.

Gość gość
Bo to Niestałą lubi stąd i Imperium. Reszte neutralizuje. A te kilka osób z jakiś powodów mają hejt. Skąd wiesz co było na privie? Nie musi ich już lubić.

Gość gość
Wróciłem detektywie :) Póki co tylko podbijam wątek na pierwszą kartę, bo sporo napisaliście jak mnie nie było i muszę poczytać ;)

Gość gość
kolejna prawda. ciekawe teorie. też tak uważacie?

Gość gość
Biedny Kokej , nie poradził sobie z prawdą o Olce , jest za biedny dla manekina ^ tylko poczemu przyczepił się innych:classic_cool:

Gość gość
Petrov, poy*bie, wróciłem! Cieszysz się? :) W górę!

Gość gość
Podbijam, wracamy do zabawy ;)

Gość gość
kto to jest? jakies zabiedzone dziecko

Gość pomarańczowy gość
Ciekawe tylko co będzie dalej. Pod kogo będziesz się podszywał dla swojej głupiej zabawy... Ta fotka jest stara, jej właściciel opublikował ją 10 lat temu na jakiejś stronce dla wędkarzy. Od 9 lat już tam nie zaglądał. Mocno się zmienił, ale to dalej jest jego zdjęcie. Do tego wykorzystujesz jego imię. Nawet idiota potrafi wyciągnąć takie informacje. Jego znajomi podejrzewam, że idiotami nie są... więc wkrótce przez przypadek mogą trafić na te Twoje debilne wpisy. Ciekaw jestem co byś powiedział, gdyby ktoś wziął Twoje prywatne zdjęcie, ustawił jako profilowe na portalu typu "ero" dodał prymitywny nick i zaczął wypisywać bzdury.

Gość gość
kogo to kurfa obchodzi?? spiertalaj ty i ten debil którym piszesz!!!!!

Gość pomarańczowy gość
No... to już wiem czemu Petrov chwilę nic nie pisał. Musiałeś się z niego wylogować, żeby tutaj coś dodać jako gość. Takim jak Ty powinno się zabierać internet i klawiaturę, bo mając te dwie rzeczy łatwo jest zrujnować czyjeś życie... do czego Ty chcesz chyba doprowadzić.

Gość gość
Pomarańczowy gość dobrze pisze i dobrze szuka. Petrov nie irytuj się bo cie znajdziemy nic w sieci nie ginie. nas to interesuje.

Gość gość
Kim Petrov jesteś? bo znajdziemy cie. W sieci nic nie ginie śmieciarzu. I nie broń sie sam z pomarańczy, koński sedesie :D