Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIEKAWOŚĆ

Polecane posty

Gość gość

Kto mi odpowie mądrze.Od czasu do czasu zaglądam na ten dział i zastanawiam się skąd u kobiet bierze takie chamstwo i brak kultury jak u jakiegoś menelstwa albo patologii. Wszystkie Tu piszą o swoich fakultetach wyższym wykształceniu,obyciu w świecie,dobrych pozycjach zawodowych a rozmowy jakie prowadzą są rodem z rynsztoka. Ciekawa jestem czy są takie odważne w realu czy są to raczej szare myszki które nie mają nic ciekawego do powiedzenia dlatego swoje frustrację wylewają na tym dziale.

Gość gość
Ten jad z zazdrości się bierze

Gość gość
No ale czego ?? każdy coś tam w życiu osiąga jeden więcej drugi mniej nigdzie takiego chamstwa nie czytałam jak na tym dziale. Tylko szkoda nowych pokoleń wychowanych przez takie kobiety :/

Gość gość
Myślę, że nigdy się tego nie dowiesz, bo musiałabyś poznać ta kobiety/dziewczyny i wtedy mogłabyś je ocenić rzetelnie, mając komplet informacji. Trudno powiedzieć czy te historie o fakultetach, bogactwie i dobrym guście są wymyślone czy nie. Nie koniecznie stwierdziłabym też, że wynikają one z zazdrości: niektórzy ludzie po prostu tacy są, a świetnym przykładem jest siostra mojego byłego faceta. Kilka słów o niej: przesadnie wysokie mniemanie o sobie, wykształcenie i owszem ma wyższe, a że kończyła jakąś prywatną uczelnię to inna bajka. Kasę również ma, choć przez długie lata utrzymywali ją rodzice, bo ona za "marne" pieniądze pracować nie będzie. Uroda: ok, jest całkiem ładna, gust za to przeciętny, ot taki bazarkowy. Do tego wszystko wie najlepiej i zbluzgać potrafi każdego, kto uważa inaczej niż ona. Jak dla mnie idealnie pasuje na typową kafeteryjną żmiję;)

Gość gość
Dokładnie masz rację:)

Gość gość
Wiele postów na kafeterii to tez po prostu prowokacje .

Gość gość
Żeby po prostu zrobić internetową "przepychankę słowną" ale to przecież dziecinada.

Gość gość
A najlepsze jest to że takie bzdury wulgaryzmy piszą kobiety i to nie 18,19 latki tylko te dużo starsze

Gość gość
A wiadomo kto pisze ??? Nie wiadomo , to jest właśnie moc internetu :(

Gość gość
Mi się wydaje że większość kobiet,które tu piszą mają poprostu wybujałą wyobrażnię i to wszystko jest czystą fikcją mają pokończone byle jakie szkoły chociaż znam trochę osób po zawodówkach i mają większą kulturę niż kobiety które tu piszą także nie wiem co jest wyznacznikiem takiego zachowania. Poprostu takie kury domowe brzydko pisząc które są znudzone swoim życiem i dlatego podnoszą swoją wartość pisząc wszelkie wulgaryzmy.Starsze nie znaczy mądrzejsze w tym wypadku.