Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamaname

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość zalamaname

witam. Boję się że mogę być w ciąży. Otóż 20-21 sierpnia współżłam z chlopakiem pierwszy raz. Pierwszy był z zabezpieczeniem ale nie doszło do wytrysku , natomiast na następny dzień było już bez gumki, ale chlopak był pewny ze do wytrysku nie doszło.. (nie wiem co mam myslec, bo czytalam ze wystepuje plyn prejkujacyjny?)trwało to jakos (współżycie)2-3 min (było to w dni plodne) NASTĘPNEGO dnia zle się czułam bo miałam straszne wzdecia i ból brzucha, być może był spowodowany podrażnieniem żołądka? ponieważ wypiłam 2,5 kieliszki wódki po czym od razu zaczęlo mnie palić od środka i się położyłam ale po krótkim czasię przestało.. Dodam że wcześniej miałam nadzerke w żołądku i czy możliwe ze się nawróciło ? czy to jakieś objawy ciąży te ogromne gazy i wzdecia? Dostałam miesiączki po 23 dniach zazwyczaj dostaje po 28. Była ona normalna obfita a nie jakieś plamienie implantacyjne, poniewaz uzylam dwocho tamponow na poczatku..przed nią bolał mnie okropnie brzuch miałam wzdecia przewracanie w brzuchu i ból piersi od tej właśnie miesiączki mija 27 dni dziś a się nie pojawia, dodam że piersi bola mnie przy np bieganiu czy mocniejszym dotyku. Śluzu w pochwie nie widzę może jest lekki taki lekko kremowej konsystencji. Pomocy proszę :((

Gość zalamaname
tzn trwało to 1 min może nawet nie całą, ale strasznie się obawiam.. co mam myśleć ?

Gość gość
Nie ma pewności bo to stres nawet powoduje że okres jest nieregularny.A jak będziesz to bierz chłopaka na badanie ginekologiczne cipki by przegotowac do porodu rodzinnego. Gdy sama rodzisz bez partnera jest większy ból i dużo gozej psychicznie przechodzisz nawet można przepłacać depresją! !!

Gość gość
zrób test i tyle. zabezpieczajcie się na przyszłość a dla pewności współżyjcie tylko w dni niepłodne. bez problemu i dokładnie wyznaczysz je testerem na ślinę. bardzo dobra jest afrodyta.

Gość gość
Po to się du/pczyłaś bez zabezpieczenia aby zajść w ciążę.