Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antymuslim

Nienawidze muzulmanow! A WY?

Polecane posty

Gość antymuslim

Jak w temacie. Zycze im jak najgorze zeby sie sami utopili we wlasnej krwi!

Gość gość
obawiam sie ze to europejczycy utoną we własnej krwi...

Gość aaaaaaabaa
Wiec nie czekajmy az nam poderzna gardla tylko sami ruszmy na nich! Poki jest ich malo!

Gość gość
Nie, ja żeby nienawidzić muszę zanznać od niego wielu krzywd, albo wiedzieć, że jest np mordercą, albo pedofilem. Ale nienawidzić kogoś za przynależność rasową, etniczną czy wyznawaną religię? Niby dlaczego? Muzułmanina, który zamordowałby, nienawidziłabym, tak samo jak polaka morderce. Ale zwyczajnego człowieka? Niby z jakiej racji? Mam jeszcze trochę oleju w głowie i ludzkie odruchy. Na szczęście. Gdyby Tobie życzył ktoś śmierci, ze wzglądy na stereotypy o polakach, albo ich wybryki za granicą? U nas też są mordercy, pijaki i porządni, spokojni ludzie.

Gość aaaaaabaa
Bo nie ma czegos takiego jak normalny muzulmanin. Muzulmanin to muzulmanin. Ma w swoim prawie by zabijac ludzi o innej wierze niz islam. Naczelny imam Polski w ostatnim wywiadzie okreslil krwawych fundamentalistow islamskich jako "wspanialych ludzi", po czym dodal, ze takie prawo szariatu nalezaloby wprowadzic takze w Poslce. Ale prawdziwy szok redaktora wywolaly jego slowa, ze KAZDY MUZULMANIN JEST FUNDAMENTALISTA. Czyli w Polsce juz mamy kilka tys. rodzimych mordercow. Nie mordowali dotad, bo sie bali Polskiego prawa. Ale jak przybeda tu dziesiatki tysiecy inych mordercow to sobie nic nie beda robic z prawa tylko urzadza rzez jak powoli urzadzaja juz w Szwecji, Francji Angli czy Niemczech. Muslim to muslim. W ich prawie zabic "niewiernego psa" to zasluga wzgledem mahometa i allaha i wierza ze po smierci za taki czyn dostana 47 dziewic :(

Gość gość
Trzeba bronić granic, bo muslimy są do Pl przemycani: http://natemat.pl/155023,granice-dobrze-strzezone-szef-zwiazku-celnikow-bzdura-tiry-z-krajow-muzulmanskich-wjezdzaja-bez-kontroli Tylko Korwin nas obroni.

Gość baron pancerny
Wybieram tylko KORWINA!

Gość gość
Ja ich nie nienawidzę. Nie obchodzi mnie w co kto wierzy póki nie narzuca nic mi. Ale jednocześnie nie podoba mi się, ze tylu ich weszło do Europy bo zdaję sobie sprawę, że (zwłaszcza w grupie) są niebezpieczni.

Do ludzi nic nie mam bez wzgledu na kolor skory. Czlowiek to czlowiek. Ale islamista to wlasnie NIE czlowiek. To malpa z mozkiem wypranym chora religia!

Gość gość
To celowe przeludnianie ich do europy. Te mlode kobiety matki z dziecmi one nie trafiaja do europy, ta garstka z syrji chszescijanow sa topieni i wyrzucani z ludz i kontenerow sami islamisci mlodzi chlopy do lat 35 gotowi do walki w europie. To groza nie czytacie niczego nie macie wiedzy ze to celowe jest robione ich wprowadzanie do europy. Przez usa bazujac na naszej religijnosci i tolerancji...