Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinda34

Bezdzietne z wyboru są krytykowane przez matki które żałują

Polecane posty

Gość malinda34

Taka kobieta będąc młoda ma olbrzymie parcie na dorosłość wszędzie widzi ze dziecko to atrybut dorosłego człowieka wiec pragną wyrwać się z monotonii mieszkania u rodziców znajduje tak samo myślącego chłopaka i rozpoczynają zabawę w dorosłość nie mają porządnej pracy i zaplecza materialnego, dziecko sie rodzi a po paru latach refleksja dopada "Mogłam zdobyć porządny zawód albo podróżować po świecie a tak to tyram dzień w dzień mało śpię, a tym bezdzietnym siksom się powodzi robią kariery i podróżują ".Z tej frustracji rodzi się nienawiść do bezdzietny kobiet z wyboru.

Gość gość
Dokładnie tak. Zgadzam się!

Gość gość23
nic dodać nic ująć

Gość gość
Racja, jesli ktos jest naprawde szczesliwy, to nie zbyt jest zainteresowany tym jak zyja inni.

Gość gość
nie chyba nie... Mam dziecko (z przypadku ale bardzo kochane ;)) i nic nie mam do bezdzietnych koleżanek. Obracam się w takim środowisku, ze jeszcze pewnie długo żadna z moich znajomych nie zajdzie w ciążę ale nie przeszkadza mi to. Wiesz, może i Twoja wypowiedź byłaby prawdziwsza, gdyby dodało się "mam dziecko, nie mam figury i pieniędzy". A tak to nie sądzę ;)