Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

farbowanie długich włosów

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was ma długie włosy i farbuje je od dawna jedną farbą? Mam naturalnie dość ciemne włosy i pojawiło mi się troszkę siwych, chcę mieć nadal długie włosy, ale pozbyć się siwizny i nie zniszczyć ich. Czym farbujecie, na jaki kolor i od jak dawna?

Gość gość
Ja farbuję kilkanaście lat. Blondy, ciemne blondy, jasne brązy. Bez przesady jak się dba, to się ma. Moja babcia farbowała odkąd ją pamiętam do śmierci w wieku 85 lat i do końca miała co farbować.

Gość gość
A jakiej marki farby używasz najczęściej?

Gość gość
Też mam brązowe włosy, nie chcę ich zbytnio niszczyć farbowaniem ale niestety siwizna zamieszkała na mojej głowie. Ja stosuję tę farbę trena.pl/farby/177-wella-sp-men-gradual-tone-brown-pigment-brzowy-60-ml-4015600226077.htmlm, nie niszczy włosów i przede wszystkim nie śmierdzi amoniakiem :)

ja o farbowani nigdy nie marzyłam bo lubie swój kolor i póki nie będzie siwy to nie widze potrzeby farbowania... ale myślę, że przedłużyć włosy tylko trzeba to zrobić odpowiednią metodą taką jak greatlengths a jest nawet metoda GLapp i to w ogóle można ściągać i zakładać kiedy się chce, takie włosy wielokrotnego użytku ;) super sprawa polecam... no i super jest to, że w ogóle nie widać łączeń. Zobaczcie sobie na stronie http://greatlengths.pl/ są tam metamorfozy i wiele więcej informacji :) huhuhuh miała któraś?

Gość joannadaka
greatlengths to świetna metoda i ja ją polecam każdemu :) meeega zadowolenie z efektów

Gość joannadaka
SYSTEM MULTISONIC OGROMNY KROK W PRZYSZŁOŚĆ, KTÓRY ZREWOLUCJONIZOWAŁ ŚWIAT PRZEDŁUŻANIA WŁOSÓW. Maszyna Multisonic to połączenie dwóch metod w jednym urządzeniu. Umożliwia to przedłużanie włosów pojedynczym systemem ultradźwiękowym, jak i daje możliwość aplikacji kolbą multisonic aż 5 pasemek jednocześnie. Gwarantuje to bardzo dokładne i perfekcyjne umocowanie każdego pasemka. Ja miałam to i polecam :)

Gość Kamilax
Tak też miałam :D Mega efekt naturalnych włosów można dzięki temu osiągnąć ;) Great Lengths jest liderem w przedłużaniu, wiec warto skorzystać z ich oferty.