Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból podczas stosunku w okres.

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że byłam w tym miesiącu u ginekologa na badaniu usg dopochwowym i jestem zdrowa jak rybka. Prawidłowa budowa, jajniki git i "jestem stworzona do robienia dzieci". Dziś dostałam okres ale i tak postanowiłam kochac się z chłopakiem. podczas stosunku odczuwałam ogromny ból przy wejściu do pochwy,jakby cewki moczowej. Byłam rozluźniona, odczuwałam przyjemność ale niestety połączoną z bólem, który był tak silny, że wygrał i musieliśmy przestać się kochać. Czy ktos już tak miał? Mam 20 lat i dopiero co straciłam cnotę a to był mój 3 raz, nie jestem doświadczona. Jestem bardzom bardzo ciasna .Za pierwszym oraz drugim razem był chwilowy ból przy wkładaniu lecz potem ustępował dlatego tym bardziej się martwię, że ten trwał non stop....

Gość Migea
Byc może jeszcze się nie zagoiłaś po pierwszym razie i stąd ten ból. Wstrzymaj się na kilka dni z seksem, a zwłaszcza w czasie okresu, to dość niehigieniczne i jest wieksze ryzyko powstania infekcji. Na ten ból możesz kupic sobie Hydrovag w aptece, stosowany jest przy bolesnych stosunkach oraz po zabiegach ginekologicznych, bo przyspiesza gojenie ran. Jeśli problem bedzie nadal po prostu idź z tym do ginekologa.

Gość gość
Korzystaj często z ci/pki do cię rozszerzy i nie bedzie bólu