Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam opiszcie mi swój dokładny dzienny jadłospis

Polecane posty

Gość gość

Śniadanie, obiad itd., czy jesteście mężczyzną czy kobieta, jakie produktu, w jakiej ilości, jeśli kanapka to z czym i co ile godzin jadacie?

Gość gość
Pierwsze śniadanie owsianka, drugie dwie kromki chleba razowego, dwa plasterki sera, dwa pomidory lub jeden i mała papryczka, podwieczorek różnie, jajecznica z trzech jajek, kisiel z owoców, placki z jabłkami, omlet, no coś tam, żeby do późnego obiadu dotrwać. Obiad: dwa ziemniaczki, surówka mięso lub najczęściej zupa, sezonowo fasolka szparagowa i bób do zarzygania, uwielbiam. Kolacja serek wiejski, lub jakiś ser żółty lub dokładka obiadu. Kobieta.

Gość gość
kobieta 24l. kawa ok.6-7 śniadanie ok. 10-11 (rano głodu nie czuje) zazwyczaj kanapka z wędliną, serem żółtym lub topionym, lub jajecznica, obiad ok. 13-14 nie jem 2 daniowych bo poprostu bym nie zmieściła wiec albo zupa (grochowa, rosół, jarzynowa) albo drugie (spagetti, kurczak po chińsku, mielone, bigos z ziemniakami) no a kolacja to podobnie jak rano o godz 7-9, czasami w ciągu dnia jakiś jogurt, owoc, słodycz, niestety źle sie odżywiam

Gość gość
ja jem dwa razy dziennie 1. obiad to co matka zrobi 2. czipsy

Gość gość
chcesz się odchudzać? byłam kiedyś u dietetyka. najważniejsze zalecenia, które zapamiętałam z tej wizyty to: 5 posiłków dziennie co 2-3 godziny, wielkość jednego posiłku: tyle ile możesz zmieścić w swojej zwiniętej garści, jakość posiłków: jak najmniej przetworzone fabrycznie, dużo warzyw i owoców

Gość gość
17.55- jesteś z******ty kurde...wczoraj zjadłam na kolację 5 kromek chleba, 3 z serem ogórkiem kiszonym i pomidorem, dwie z masłem orzechowym (naturlanym, nie nutella) dużo?

Gość gość
"to co matka zrobi" co za leń smierdzący i na dodatek "matka", Boże nie daj takim ludziom szansy na wlasne potomstwo

Gość gość
5 kromek to za dużo jak na jeden posiłek na diecie odchudzającej, w każdym jadłospisie jaki widziałam są podane 2 plus np. 2 plasterki sera, 2 łyżeczki masła, pomidor i herbata. chyba, że się nie odchudzasz

Gość gość
zjadłam 5, bo szłam na nockę, plus wczesniej na obiad zjadłam tylko fasolkę i pomidora- byłam głodna ale wiem- 2 kromki się tylko dopuszcza;-/ jestem w****iona, jak chudnac, skoro kocham jeść??

Gość gość
możesz próbować zbijać pochłaniane jak świnia kalorie poprzez większą aktywność fizyczną...

Gość psychosiusiak
Oto mój jadlospis-kawior i szampan. :classic_cool:

Gość gość
szczaw i mirabelki

Gość gość
Ja codziennie jem słodycze plus 3 posiłki i do tego jeszcze owoce pomiędzy, soki, dużo wody mineralnej.