Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja ciągle chodzę w spódniczkach a inni sie ze mnie śmieją, że nie noszę spodni

Polecane posty

Gość gość
są ludzie którzy zakładają szlafrok na piżamy/koszule nocne?

Gość gość
stare baby zakładają szlafroki. A autorka jak c****o przemrozi , to jej cały ukwiał do kolan będzie wisiał.

Gość gość
ja zakładam szlafrok, siedzę sobie w nim po kąpieli

"kasia - nie musisz sie chwalic, ze jestes brudasem i nawet nie chce ci sie uczesac " Niom, nie myłam włosów od całych 20 godzin, pewnie już larwy much zalęgły mi się w śmierdzących kołtunach :)

Gość gość
w tym kołtunie? Całkiem możliwe. Broń się jak chcesz, ale trzeba być po prostu skończonym leniem i brudasem żeby wlosów nie przeczesać

Gość gość
o cholera :0 tez jestem smierdzacy len bo ....az nie pamietam, keyd czesalam wlosy :) no, palcami je trzepne po umyciu czy tak jakos probuje ogarnac ale szczerze to...moze miesiac temu jak mialam wyjscie to chyba szczotka od spodu je potraktowalam ale pewna nie jestem :Pi co?

Gość gość
i nic, to jest wręcz obrzydliwe szczerze mówiąc. Nieczesane włosy się niszczą, wiem, że niektórzy nazywają takie poplątane gniazdo artystycznym nieładnem, ale jak to wygląda to wszyscy wiemy.

Gość gość
moje wlosy niszczy czesanie :) i nie sadze by moje upierzenie bylo obrzydliwe czy w jakims tak ohydnym nieladzie :) po prostu niektorzy tak maja, ze nie czesza bo po co :P

Gość gość
to po co się na to wyjście czesałaś? Pewnie nie umiesz dbać o włosy i dlatego "niszczy je szesanie", nawet afro trzeba rozczesywać.

Gość gość
wlasnie nie jestem pewna czy czesalam :)pewnie nie umiem dbac bo mam blyszczace i nie farbowane i nie afro cholera!!! wyszlo, zem buraczany prozniak :P

Gość gość
a wmawiaj co chcesz, ja akurat w to nie uwierzę :)

Gość gość
ale w co? w to, ze nie czesze? naprawde nie :) mam krecone wlosy :) kiedys szczotkowalam co niszczylo koncowki zaniechalam bo stwierdzilam, ze wystarczy przeczesac palcami :) nigdy i tak moje wlosy nie podporzadkuja sie jakiejs fryzurze dlatego nie sklamie, jesli napisze, ze...moje wlosy czesze wiatr :) chcesz wierz :) nie to nieeeeeeee

Gość Mężczyzna_Sam
I bardzo dobrze, że nie chodzisz w spodniach. Moda na spodnie dla kobiet pojawiła się nagle w XX wieku. Wcześniej nasze prababcie chodziły w spódnicach. Spodnie to męska część garderoby. Każda kobieta w spodniach upodabnia się do faceta (softgender).

Gość gość
tak myślałam...i nie wierzę, że masz kręcone. skoro czesanie ci je niszczy to znaczy, że o nie nie dbasz. Więc masz po prostu na głowie gniazdo, ale sama się pewnie przyzwyczaiłaś

Gość gość
nie muszisz wierzyc :) krecone wlosy wystarczy po prostu potrzasac i sa uczesane :) mile w dotyku i ogolnie atrakcyjne :) podobno :classic_cool: dbam o nie dbam. w koncu to atrybut kobiecosci idealnie komponujacy sie z niezlymi ksztaltami i spodnicami :D 🖐️

Gość gość
nie musisz dalej pokreślać swoich kompleksów...najpierw ubrania, teraz włosy. Za chwilę podasz ilość mrugnięć na minutę jako atrybut kobiecości.

Gość gość
a rzesy:) nie pominmy je. macham dłonia, bo paznokcie pieknie wymalowane tez sa kompleksem 😭 i mam sliczne male uszka 😭 i zadary nosek 😭 ide spac :) buch gniazdem w puch

Gość gość
taaa....facet który non-stop napieprza o tym co to znaczy być prawdziwym mężczyzną zazwyczaj jest największą ofiarą, to działa w obie strony.

Gość Nina

Bo teraz prawdziwych kobiet jest malo. Sama widzisz jak Cie tu atakuja.. to Nie jest kobiecy charakter. Teraz kobiety trasformuja sie na facetow I Dlatego tak brzydko mowia.. nic nie zrobisz. Dlatego nie zwracaj na to uwagi. Poprostu ty badz kobieta .