Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234566

Biustonosze do karmienia Canpol

Polecane posty

Gość gość1234566

Masakra jakaś:( dla kogo oni robią te staniki?? Bylam w 3 sklepach i największy rozmiar to 90C. Czy producenci nie mogą sobie wyobrazić, że po świecie chodzą kobiety z dużymi piersiami, nawet przed ciążą mają miskę D, a co dopiero w okresie karmienia:/ Udało mi się dorwać dosłownie jeden pasujący na mnie stanik w sklepie z bielizną od jakiegoś chińskiego producenta. A poza tym wszystko za małe >:| Czy ktoś miał podobny problem? Nie będę zamawiać staników on-line, bo rozmiarówki rożnych producentów się zawsze różnią, a przed zakupem muszę stanik zmierzyć.

Gość gość
Dla nikogo :D To są za przeproszeniem SZMATY a nie staniki, nie tylko jeśli chodzi o rozmiary (dla nich nie do wyobrażenia jest, że "D" to miska na biust mały, a już o obwodach poniżej 75 - tak, nawet 70 nie mają!!! - to chyba nie słyszeli), ale i o jakość (ciągnie się toto jak guma w gaciach). Chcesz dobry "karmnik" to kup z KrisLine, Ewy Michalak, COmeximu, Hot Milk, Cake... W sklepach ze Stanikowej Mapy przeważnie będzie wybór, a zamawianie online to serio nie jest problem, bierzesz 2-3 sąsiednie rozmiary i odsyłasz niepasujące :) Jako posiadaczka 65G karmiąca w stanikach 65K - 65L wiem, co mówię ;)

Gość gość
Ja spokojnie kupiłam swoje staniki do karmienia na allegro i to w niedużej cenie. Poszukaj w Internecie bo wybór rozmiarów jest a chodzi o to żeby łatwo bylo wyjąć pierś :)

Gość gość12345666
Dzieki za info, poczekam jeszcze jak zaczne karmić, na razie wystarczy mi ten jeden, a potem się jeszcze zmierze:)

http://www.sklep-biustonosze.pl/ tutaj maja duzy wybor. Kazdy rozmiar, niskie ceny, darmowa przesylka no i oczywiscie same Polskie marki :D kontakt na najwyzszym poziom takze ze zwrotem czy wymiana nie ma problemu a mailowo nawet pomoga Ci dobrac odpowiedni rozmiar :) POLECAM

Gość Szczesliwa_Mama222
Sprawdź w sklepie Alles, mają internetowy i stacjonarne, a jeśli chodzi o jakość biustonoszy do karmienia są zdecydowanie najlepsze! Testuje je już na trzecim dziecku i jestem z nich najbardziej zadowolona ;)