Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 20, 2015 Będę prosiła najświętszą panienkę oto, by PiS miał większość konstytucyjną. Będę prosiła najświętszą panienkę oto, by do sejmu weszli również narodowcy. Na koniec może wejść Kukiz i PO. I żadnej lewicy, ludzie chcą normalności. Wy wiecie, że jak ja jestem u znajomych to muszę im przełączać na tv trwam abo republika. Znajomej wzięłam gazeta wyborczą i potargałam to kazała mi oddać pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 20, 2015 A ja mam nadzieję że te katolickie bzdury nie będą mialy miejsca i lewica wygra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 20, 2015 Puknij się człowieku w łeb. Lewica to zło. Musi wygrać zjednoczona prawica, narodowcy w opozycja a partie lewicowe i psl na śmietnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 20, 2015 Mam inne zdanie fanatyczko religijna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 20, 2015 To źle myślisz. Zjednoczona Prawica i Narodowcy, to jest to, czego Polska potrzebuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 21, 2015 Widziałem tych narodowców i to z nimi jest coś nie chalo te ich poglądy że a PiS to szkoda gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 A ja bym bardzo chciała Zjednoczonej Prawicy i Narodowców w sejmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 21, 2015 Jeszcze czego faszyści w sejmie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Tak, oni muszą wygrać. Zjednoczona Prawica i Narodowcy to są partię, które wyzwolą Polskę i każdy odżyje. I ty, i ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Wrzesień 21, 2015 Okaże się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Tylko zjednoczona prawica, tylko narodowcy, Polska będzie Polską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 a Ty bedziesz zdrowy/a :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie mogę uwierzyć Napisano Wrzesień 21, 2015 I takie tematy pokazują jaki elektorat ma PiS. A z czego to PiS nas wyzwoli? Czy będziesz odmawiać różaniec żeby nieskazitelna Elżbieta Kruk zdobyła większość w swoim regionie. Boże chroń nas przed ludźmi tego pokroju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach