Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamałam się ;( chce mi się raczej ; (;(; (

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata i przy wzroscie 167waze98 kg ; ( jestem załamana,nie wiem jak mogłam doprowadzić się do tego stanu ; ( byłam się kąpać i z obrzydzeniem patrzę na swoje ciało. Brzuch mam tragiczny, wyszło mi wiele rozstępów I widząc skóra ; ( nie wiem jak mój facet może mieć ochotę na sex ze mną skoro wyglądam okropnie ; ( dziś oglądałam nagranie z wesela znajomych i jak sie zobaczyłam to się rozplakalam ; ( jak idę to cały tyłek mi się rusza Góra dół i nawet pod luźną sukienką to widać. Fuuuj. Najchętniej to wycielabym sobie ten tłuszcz ; ( Próbowałam kiedyś przejść na dietę ale wytrzymałam 3-4 dni. Strasznie kuszą mnie słodycze ; ( mam też żal do rodziny bo kiedy mówię żeby mi nie kupowali noc słodkiego to zawsze gdy ktoś wraca ze sklepu to coś dla mnie ma bo jak to mógł kupić dla wszystkich prócz mnie ; ( Był ktoś z Was w takiej sytuacji? Jak udało wam się schudnąć? Ja już chyba nigdy nie będę miała ładnej sylwetki ; ( Ehh A jeszcze chłopak namawia mnie na dziecko ... W ciąży i po to już w ogóle byłabym typowa slonica która lepiej przeskocZyć niż obejść ; (

Gość gość
To wczesnie nazbierałas sadła. Ja w tym wieku wazyłam 50 kg i tak do 40-tki.

Gość gość
zrób sobie pierw dzieciaka a potem schudniesz przed się nie opłaca bo w ciąży się tyje niektórzy faceci lubią tłuste jak ci waga przeszkadza to schudnij ale przechodzenie na dietę jest bez celowe bo będzie efekt jojo musisz zmienić tryb życia

Gość gość
Niezła masa :D

Gość gość
zostań kulomiotem.

Gość gość
kulomiotem o k***a XD

Gość gość
Moja znajoma schudła z 120 kg do 70. Teraz jest taka łaska ze szok. Dla chcącego nic trudnego. 3mam kciuki ;)

Gość gość
Nie przesadzaj! Szukasz dziury w całym i wymyślasz problemy. Chcesz coś zmienić? To zmień. Zamiast gotowych słodyczy ogranicz się do słodkich owoców; banany są bardzo zdrowe i sycące (spróbuj organiczne, są dojrzalsze w smaku i smakują jak prawdziwe banany), zwykły jogurt zmieszaj z pokrojonymi miękkimi owocami (jagody, brzoskwinie, suszone śliwki itp). Nie katuj się idiotycznymi dietami. Jedz co lubisz ale zmniejsz porcje i poczytaj trochę o kaloriach. Do tego seks. Tak, tak ;-) Pomaga spalać kalorie więc nie wymyślaj pierdół tylko daj się kochać ile możesz.