Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci chcą ode mnie tylko jednego

Polecane posty

Gość gość

Czyli seksu... Nie wyglądam na sex bombę nie mam cyckow na wierzchu... więc dlaczego ? Ostatnio chciałam sprawdzić zamiary jednego.. coś mnie podkusilo choć nie miałam powodow. Podstępnie powiedxzialam ze jestem dziewica (nie jestem ) on zaczął żartować, ja automatycznie udawalam oniesmielenie na tyle dobrze że uwierzył i stwierdził do znajomego który mi przekazał to co powiedział (ze jestem dziewica i lepiej mnie omijać ,ze pewnie sztywna w lozku i trzeba być nauczycielem itp ) zranił mnie...

Gość fulla
Jest ktoś kto panią bardzo kocha i pragnie codziennie usłyszeć kilka twoich słów czułości , tęskni za twoim spojrzeniem. Tą osobą jest Maryja , która pragnie zamieszkać w twoim sercu. Wystarczy tylko codziennie rano po przebudzeniu uwielbić jej Najświętsze Niepokalane Serce swoimi słowami oraz zapragnąć jej towarzystwa. Ja codziennie tak czynię i doznaje w sercu swoim gigantyczne płomienie Miłości jej Miłości i radości tak wielkie , że czuję jak tracę cały świat. Później cały dzień nie znam żadnej nerwicy ani strachu. ( Po przeczytaniu orędzia bł. Elżbiety Szanty. )

Gość romusi41
Spokojnie, znajdziesz w końcu takiego, który będzie miał coś więcej w głowie niż tylko seks. Moim zdaniem, nie warto szukać znajomości w necie, bo się można rozczarować. Moja znajoma założyła konto na http://ekstaza.pl bo po prostu lubi seks, ale w Twoim przypadku najlepiej będzie poszukać kogoś z otoczenia. Szkoda, że ci porządni zazwyczaj są zajęci :((((