Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapomniana dziewczyna

To już prawie 2,5 roku odkąd nie mam z nim kontaktu

Polecane posty

Minęło już tyle czasu, a ja nadal za nim tesknie, myslę o nim, często mi sie śni, tak bardzo chciałabym sie z nim spotkać, porozmawiać, popatrzeć na jego piękne niebieskie oczy.

Gość gość
u mnie minęło 6.. ale nasze oczekiwania się rozmijały chyba od początku,on chciał się bawić,a ja zwykłego związku..

Myślę, ze ona już ma ogromny wpływ na moje codzienne życie, a co do odciecia się od przeszosci to nie jest to wcale takie proste, moja przyjaciółka dziwi sie, ze minęło już tyle czasu a ja zamiast szukać czegoś nowego cały czas zyje przeszłoscią i wspominam jego:-(

Gość gość
Mój też ma niebieskie. W przyszłym roku będzie 5lat. Jeszcze nigdy wcześniej ani później tak się nie zakochałam . Masakra. A wy autorko byliście para czy jeszcze nie? Bo my nie , nie chciałam...tzn on zna taką wersję, po prostu się bałam i chciałam uniknąć jego pytań i nagabywania , żal by mi go było gdybym miala sie tlumaczyc i wymyslac inne powody bo to typ ktory latwo nie odpuszcza,a tak to nie miał wyjścia. Tesknie bardzo ii nawet nie wiem co się u niego dzieje :(

Tak byliśmy parą, spotykaliśmy sie regularnie, a kiedy pokazałam ze zaczyna mi na nim zależeć to zwyczajnie uciekł, tak sobie to tłumaczę bo tak naprawde nie poznałam do dzisiaj przyczyny dlaczego urwał ze mną wszelkie kontakty. A byłam mu wyjatkowo przychylna.

Gość gość
Autorko a ten facet wie ze ty ciagle o nim myślisz???

Nie wie, nie mam z nim żadnego, nawet najmniejszego kontaktu:-(:-(

Gość gość
Co sie z tymi ludźmi dzieje? robią nadzieje, rozkoc***a w sobie, a potem zwyczajnie porzucają, człowiek nie jest zabawką, tak sie nie powinno robić, a jeżeli nawet przestaje nam zależeć na drugiej osobie to załatwmy to poprzez szczerą rozmowe bo wtedy cierpienie i żal jest mniejszy i krócej trwa, wiem co mówię.

Czasami myślę o moim byłym. Śni mi się, ale potem zdaje sobie sprawę, ze nie pasowaliśmy do siebie, że pod koniec naszego związku było już naprawdę kiepsko. Myślałam: co za idiota, jak mogę z nim być? Seksu zero. Leżałam patrząc na jego plecy i czułam się mega samotna. Pewnego dnia po prostu przestał odbierać telefony. Przez tydzień czułam się trup, ciągle gapiąc się w telefon. Myślę, że takie załatwianie sprawy jest cholernie gówniarskie. łatwiej byłoby porozmawiać i wyjaśnić wszystko. Byłoby łatwiej. Dziś mam partnera, który idealnie do mnie pasuje i choć czasem śni mi się mój były niczym ideał na piedestale, po przebudzeniu rozsądek mi podpowiada, że zrujnowałabym sobie z nim życie. Dajcie dojść do głosu rozsądkowi, tak jest łatwiej. pozdrawiam!