Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie, ze jestem czarownica

Polecane posty

Gość gość

Kiedy sie z kimś pokłóce,mam jakiś zatarg, zle o kimś pomyśle coraz częściej sie tej osobie cos złego przytrafia..boje sie ze to przeze mnie.. Nie kontroluje złego myślenia. Nie chce robić nikomu krzywdy. Czy to zbieg okoliczności? W ostatnich 3latach miałam około 7takich przypadków..

Gość gość
Też bym chciał tak umieć :)

Gość gość
Nie chciał byś..wypadki, szpitale, choroby..i moje wyrzuty sumienia

Gość gość
To sprobuj w druga strone, zacznij im dobrze zyczyc i to intensywnie. I zobacz co sie stanie.

Gość gość
Tez sie dzieje dobrze. Przykład moj maź, kiedy mnie nie wkurzy wszystko ok, ale jak zrobi cos nie tak to koniec. Przykład/ poklocilismy sie, wyszedł na imprezę wrócił ze złamana ręka. Kiedyś poklocilismy sie o kasę, ze on więcej zarabia i może sobie na więcej pozwolić.. Pare dni pózniej zaczął brzuch go bolec, operacja i pół roku na zasiłku. Inny przykład znajoma nie mogła zajść w ciąże, życzyłem jej dobrze, proponowałem kontakt z pewnym lekarzem, aszla w ciąże. Po czasie dowiedziałam sie ze opowiadała o mnie głupoty, myśle głupia szmata, a jak jej dobrze życzyłam..pare dni pózniej dowiaduje sie ze ciąża zagrożona..:(