Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mus to mus

Fascynacja chudym ciałem

Polecane posty

Gość mus to mus

Mam 21 lat, nie jestem szczupła, raczej bym powiedziała, że wyglądam jak kulka. Ważę 60 kg, przy 160 cm wzrostu. Fascynuje mnie jednak chudość. Marzę o wychudzonej sylwetce. Uwielbiam uczucie głodu. Jestem w stanie nie jeść nic przez dwa dni. Jestem wtedy z siebie niesamowicie dumna. W te normalne dni jem jeden posiłek dziennie. Do grudnia chcę zrzucić jakieś 20 kg. Ktoś jest ze mną? Razem będzie nam łatwiej.

Gość prawictwo pospolite 195
polegniesz .. Mówi ci ze nie dasz rady schudnąc 20 kg .. NIe zebym w ciebie nie wierzył , ale ..

Gość mus to mus
Co oznacza ta skrzywiona buzia w komentarzu?

Gość mus to mus
prawictwo pospolite 195 dziś Dlaczego tak sądzisz?

Gość mus to mus
Ale chudość u kobiety jest z******ta. Chude mają większe powodzenie.

Gość mus to mus
Widzę, że nie ma chętnych na wspólne odchudzanie :(

dlaczego wymysliłas sobie by schudnac 20 kg ? 10 kg wystarczy moim zdaniem

Gość gość
masz jakieś zaburzenia psychiczne, w dodatku nierozsądnie się odżywiasz, ten jeden posiłek który zjesz od razu odkłada się "na zapas", żeby organizm miał z czego czerpać, gdy nie będziesz jeść, przecież tyle się mówi, że szybciej się schudnie przy kilku małych posiłkach, niż przy jednym dużym

Gość mus to mus
Ten jeden posiłek nie jest wcale duży.

Gość gość
a konsultowałaś się już z psychiatrą? Bo 21latka powinna mieć mniej nasrane w główce-nawet pisząc prowokacje

Gość mus to mus
To nie jest prowokacja. Szukam jedynie ludzi, którzy chcieliby zrzucić kilka kilogramów. Nie wiecie jak to jest być zwałem tłuszczu. Psychiatra jest mi niepotrzebny, bo wiem co robię.

Gość gość
Mnie też fascynuje chudość. Z zazdrością patrzę na chude kobiety. Wiem, że one są w każdym calu lepsze niż ja. Facetom podobają się filigranowe kobiety. Czasami sobie wyobrażam, że jestem chuda, że w końcu znajduję miłość i jestem szczęśliwa. Szkoda, że nie mam tak silnej woli i nadal muszę kupować ubrania w rozmiarze M co przy 159 cm wzrostu jest katastrofą.

ja lubie chude , ale .. bez przesady .. Nie przepadam za koścmi troche tluszczyku musi być .. Miekkie ciało w dotyku jest lepsze niż twarde jak ściana Oczywiscie chodzi mi odrobine miekkie , a nie takie jak galareta

idealna sylwetka wcale nie wyglada jak modelka z wybiegu.. Modelki z wybiegow waża o 5 kg za malo.. PRzyznaje ze maja zgrabne ksztalty , ale sa chude jak szkapy i to jest wada taka Anja rubik modelka ma gorsze ciało od tej panny poniżej moim zdaniem http://www.fotosik.pl/zdjecie/57b80b59ddef09bb