Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu latach związku zaczęliście się rozglądać za innymi i po ilu ta chemia się

Polecane posty

Gość gość

...wypaliła?

Gość gość
Zaczęliście się rozglądać za innymi i po ilu latach ta chemia się wypaliła *...przepraszam, coś nie weszlo

Gość gość
Po 10 latach. Niestety z dnia na dzień Mąż robił się coraz mnie atrakcyjny w moich oczach (mimo, że nic się nie zmieniło w Jego wyglądzie). I choć to Cudowny partner I stara się jak może to jakoś moje uczucie się wypala. Figiel losu-spodobał mi się Mężczyzna , który obiektywnie patrząc jest dużo brzydszy od mojego Męża.

Gość gość
8 lat i nic się nie wypaliło ;)

Gość gość
U mnie zawsze wszystko sie wypala bardzo szybko i przez to mam problemy w związkach, teraz mam nowego i boje sie ze mi sie znudzi a to jest mimo woli

Gość gość
Widzę ze różnorodnie :) może ktoś jeszcze się wypowie

Gość gość

Gość gość
u mnie po 4 latach jest ok - ale ja nigdy nie miałam jak to się mówi ugotowanej krwi w żyłach i jakiegoś popędu - ja praktycznie nie mam potrzeb seksualnych jeśli chodzi o tą dziedzinę - natomiast ciąglę czuje tą samą jednosć dusz i niezwykłe zrozumienie i dobroć.

Gość gość

Gość gość
U mnie po 9 latach. Mój mąż nadal jest atrakcyjnym facetem, ale zaczął popijać piwko. A mi to przeszkadza, bo wychowałłam się w domu, gdzie był często alkohol. Jakiś czas temu poznałam pewnego mężczyznę, którego wygląd zewnętrzny jest znacznie gorszy niż mojego męża. Ale jego charakter i podejście do życia sprawiło, że bardzo go polubiłam i coraz częściej myślę o nim.