Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćJack

Nie chce minetki, bo jej głupio

Polecane posty

Gość gośćJack

No właśnie, jak to jest, jak już się zgodzi to jest fajnie, ale nie chce dawać się namówić bo twierdzi że jest jej głupio i nie chce powiedzieć dla czego, w ogóle na temat seksu ciężko pogadać. Nie rozumię, przecież znamy się bardzo długo. Czy ktoś mi to wyjaśni Pozdrawiam Jack

Gość gość
Może jest wstydliwa. A może jest z tobą tylko po to, żeby zrobić sobie dziecko.

Gość gość
Nawet nie wiesz jak malo kobiet prawdziwie lubi minety. Wiekszosc za tym nie przepada. Wsrod moich kolezanek kazda mowi ze jej to nie kreci, nudzi brzydzi itd. Moze ona nalezy do tej gruby kobiet tylko glupio jej sie przyznac przed Toba. Malo ktory facet tak naprawde umie to dobrze zrobic tak zeby kobieta dostala orgazmu. Robia to za mocno, nieudaolnie itd.

Gość gośćJack
A jak jej pomóc przezwyciężyć tą (chyba) wstydliwość?

Gość gość
pomoz sobie, kup slownik ortograficzny i pilnie go studiuj🖐️

Gość gość
Malo ktory facet tak naprawde umie to dobrze zrobic tak zeby kobieta dostala orgazmu. Robia to za mocno, nieudaolnie itd. x To samo dotyczy kobiet, mało która potrafi dobrze zrobić loda... ale związek polega również na rozmawianiu, więc nic nie stoi na przeszkodzie, aby poinstruować partnera/partnerkę jak należy to robić i co sprawia nam największą przyjemność.

Gość gośćJack
Niby tak, ale co w przypadku kiedy osoba nie umie, nie chce, boi się lub jest na tyle zamknięta/ wychowana, że temat seksu jest tabu?

Gość gość
Robienie loda do orgazmu faceta-wytrysku to proscizna w porownaniu do robienia minety tak zeby kobieta dostala orgazm. Nawet nie wiem niby co trzeba robic zeby facet podczas loda nie dostal wytrysku-chyba gryzc. A z mineta to co innego. Tak naprawde to nie wiem jak mialabym faceta instruowac zeby to dobrze zrobil. Niby to przyjemne ale do orgazmu nigdy mnie nie doprowadzilo.

Gość gośćooooooo
Ja nie znam kobiety, która tego nie lubi. Sama również uwielbiam... Wspolczuje tym co nie sprawia im to radości. Biedne:-)

Gość gość
No nie spawia mi to przyjemnosci. Sama umiem sie paluszkiem zmasturbowac do orgazmu mebalnie jezykiem po prostu mnie nudzi.

Gość gość
Robienie loda do orgazmu faceta-wytrysku to proscizna x Jak ty mało wiesz o facetach, to że facet ma wytrysk, że nie znaczy że jest wniebowzięty. Jak laska jest kiepska, to odczucia z orgazmu pomimo wytrysku mogą być tak słabe, że facet ledwo co to zauważy. Kobiety narzekające na nieudolność swoich facetów, na ogół same są sobie winne, bo wstydzą się mówić o swoich potrzebach, o tym co i jak lubią. Facet nie jest jasnowidzem i jeśli coś robi źle, to należy mu to powiedzieć.

Gość gośćoooooo
Nie trafilas po prostu na odpowiedniego mężczyznę w tych kwestiach i tyle.Uwierz mi..żałuj..

Gość gośćJack
Jestem prawie w 100% pewien, że jak już dojdzie do minetki to jest jej dobrze, ale gdy następnym razem kieruję się w stronę c i p k i to napotykam na opór żeby się tam dostać.

Gość gość
obecnie nie mam partnera ale przy poprzednim jakoś też miałam opory. O higienę dbam - wszystko jest tak jak być powinno ale zawsze bałam się, ze nie będzie mu "smakować", że nie będzie mu odpowiadał zapach...

Gość gość
obecnie nie mam partnera ale przy poprzednim jakoś też miałam opory. O higienę dbam - wszystko jest tak jak być powinno ale zawsze bałam się, ze nie będzie mu "smakować", że nie będzie mu odpowiadał zapach... """ xx ale ty jestes oblesna :o

Gość gość
Wiele lasek nie potrafi zrobić loda, są beznadziejne.

Gość bella 86
Cieszcie się, że wogole chcą wziąć do buzi, a nie wymagacie jeszcze profesjonalizmu drodzy panowie :P

Gość gość
Do buzi to ja sobie sam sięgam :P

Gość gośćJack
Czyli jak to w końcu jest? Czemu macie opory? Czy chodzi o strach przed poczuciem nieczystości, jakiś dyskomfort, czy rzeczywiście może też nie wszystkim przynosi satysfakcję? Może jeszcze coś innego

Gość gość
Ja nie mam oporów. Nie daje mojemu chłopak kroi wyłącznie jak oddawałam mocz np gdzieś na mieście i nie miałam okazji umyć i tylko przetarłam, ale on by chciał nawet w takiej sytuacji, jednak jesteśmy ze sobą kilka lat i jak ja mam ochotę żeby mu zrobić loda to nie patrze na to czy śmierdzi czy nie i czy jest po całym dniu po szkole czy pracy nie umyty i po prostu chapam :D bo chce mu dać przyjemnośc, w takich bezwstydnych momentach bardzo czuje jak jeśmy blisko siebie