Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praczka z portugalii

ŁADNY ZAPACH PRANIA

Polecane posty

drogie panie, kazda z was pierze.(tzn pralka pierze- jak mawia mój mąż :D ) mnie interesuje jak wam sie udaje otrzymac taki fajny zapach prania kiedy juz wyschnie???pewnie wiecie o jaki zapach mi chodzi. czasem ktosidzie obok was i czuc od niego taki zapach czystosci, taką swiezosc... kurde.ja nie potrafie. uzywam plynow do plukania-juz wiele zapachow mialam i nic. kiedys ktos mi mowil zeby uzywac persila w zelu do prania i jakiegos plynu.persil mam ale nie pamietam jaki to byl plyn, bo moj obecny w polaczeniu z persilem smierdzi. blagam, podpowiedzcie :) :)

Gość gość
Ja uzywam plynu do prania woolite i plynu lenor niebieskiego, pranie pachnie bardzo ladnie :-)

Gość gość
a moja mama uzywa niemieckiego proszku persil i niemieckiego lenora i jej pranie to poezja :-) moze zle suszysz ,

a jak mam suszyc? nie wiedzialam ze sa jakies metody suszenia... :O wczoraj kupilam silan niebieski dzis zrobie pranie i zobacze czy zapach bedzie lepszy...

Gość gość
jak używam persila w żelu to płynu już nie dodaje , a jak piore w proszku to albo lenor żółty albo cocolino niebieski mi pachnie ale najlepszy zapach jest wtedy jak pranie może wyschnąć na zewnątrz a nie w domu ;)

Gość gość
Ja też używam tylko niemieckich produktów. Proszek Persil i płyn Softlan. Polskie niestety są dużo gorsze, szczególnie płyny.

softlan-jaki? ja pranie w 9/10 przypadkach susze na zewnatrz...

Gość gość
Tylko oryginalne plyny (sprowadzane z Niemiec, Anglii albo Francji) , te sprzedawane w Pl to parodia :O, oprocz nazwy nie maja z nimi NIC wspolnego !

a to myslalam ze nie ma roznicy miedzy polskimi a tymi niemieckimi? gdzie kupic niemiecki?

Gość gość
Softlan niebieski. Ja mieszkam blisko granicy więc sama kupuje. A w Polsce - to na allegro sprzedają lub zobacz na jakiś targowiskach

Gość gość
kurcze dziewczyny dajcie spokój,przeciez to sama chemia te płyny i proszki a potem to sie nosi na skórze, ladny zapach za cenę zdrowia, juz lepiej dać ocet jak ktoś wyżej pisał z kilka kroplami olejku eterycznego,ja to piore tylko w proszku,zero płynu i dodatkowe płukanie, moja teściowa tez ma świra z tymi płynami do płukania,a ostatnio to nawet kupiła sobie zapach do zmywarki,paranoja

Gość gość
miałam podobny problem bardzo długo. w końcu przerzuciłam sie na Ariel - nie ma nic lepszego, pachnące rzeczy wyjmuję z szafek teraz. I dodaje czasem płynu różowego E. Bajka! wazne jest suszenie niewielu ubrań na suszarce, jesli jest zbyt dużo to ubrania przyjmuja wilgoć i smierdzą

Gość gość
Softlan niebieski się popsuł nie pachnie juz jak dawniej

Gość gość
Proponuję pooglądać sobie program Kasi bosackiej wiem co kupuję o proszkach do prania.Okazuje się że polskie niczym się nie różnią od niemieckich.

wyprałam pranie w tym persilu i dalam ten niebieski silan do plukania i zapach jest naprawde super, ciekawe tylko czy bedzie sie dlugo trzymał? :)